DIRT on Riku Pääkkösen luotsaaman Ranka Kustannuksen tuorein artistikiinnitys – ”Real World” -biisi ulos perjantaina

DIRT-yhtyeeltä odotellaan ilmoille jo debyyttialbumia. Kuva: Studio 1851

Pitkän linjan musiikkibisnesvaikuttaja ja levy-yhtiöpomo Riku Pääkkönen on mies muun muassa Blind Channelin tuoreen supermenestyksen vahvana taustatekijänä.  Nyt Pääkkösen luotsaama Ranka Kustannus on kiinnittänyt talliinsa Suomen potentiaalisimpiin rocktulokkaisiin lukeutuvan helsinkiläisyhtye DIRT:in. Vuonna 2018 aktivoitunut DIRT-viisikko on ehtinyt herättää paljon mielenkiintoa Suomen rock-skenessä tyylikkäästi groovaavalla meiningillään. Yhtyeen omakustanne-EP ”Low Life” nousi heti ilmestyttyään Suomen 50 viraalisimman kappaleen listalle ja on kerännyt yli puolitoistamiljoona toistokertaa Spotifyssa. Myös keikoilla on käynyt kova kuhina ja yhtye on täyttänyt Helsingin rock-klubit kiinnostuneilla katsojilla kerta toisensa jälkeen.
Rankan ja DIRTin yhteistyön ensimmäinen maistiainen tarjoillaan perjantaina 19.11., jolloin tulee ulos yhtyeen ensimmäinen single ”Real World” heidän ensi vuonna julkaistavalta debyyttialbumiltaan. Koko yhtye palaa halusta julkaista uutta musiikkia yli kahden vuoden julkaisutauon jälkeen.
– ”Rehvakkaasti groovaava ’Real World’ laittaa lahkeet lepattamaan ollen samalla väkevä ensikosketus meidän tulevaan debyyttialbumiin, joka on tehty sekä sata lasissa että järkähtämättömällä kunnianhimolla. Jos aiempi meno miellyttää, tykkäätte varmasti, yhtye kommentoi.
Uutuusbiisiä odotellessa voi hakea fiiliksiä vaikka tsekkaamalla musiikkivideon bändin Walls-biisistä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.