Ennakkonäytössä Aino Elinan upea uusi musiikkivideo – Skotlannissa asuvalta artistilta Suuntaa-single

Aino Elinan uusi musiikkivideo on kuvattu komeissa maisemissa.

Skotlannissa asuva laulaja-lauluntekijä Aino Elina julkaisee uuden singlekappaleen tulevalta debyyttipitkäsoitoltaan. Suuntaa-sinkku näkee päivänvalon perjantaina 5.3.2021 uuden ja upean musiikkivideon kera, mutta se on jo nyt katseltavissa ennakkoon Takahuone.fi -sivustolla.
– Suuntaa-kappale vie kuulijan unenomaiselle pakomatkalle halki öisen maiseman. Laulun tarina kuvaa sitä rankkaa matkaa, mikä on kuljettava jättääkseen menneen taakseen, Aino Elina kertoo.
Masi Musicin julkaisema Suuntaa-biisi on osa Edinburghissa vaikuttavan artistin Jäät lähtee esikoispitkäsoittoa, joka julkaistaan tämän vuoden aikana. Albumikokonaisuus on valmistunut skotlantilaisen Creative Scotland National Lottery Fund -apurahan turvin. Laulujen sanat, sävel ja sovitus ovat Aino Elinan käsialaa, tuotannosta vastaa edinburghilainen Dave Oscillation.
Uutuuskappaleen musiikkivideo kulkee unen ja valveen rajamailla toistaen kappaleen utuista tunnelmaa. Lapin sydänmailla varttunut artisti löysi videolle taustaryhmineen upeat kuvauspaikat.
– Se on kuvattu osittain suljetulla golf-kentällä Edinburghissa 2021 lockdownin aikaan. Videon upeat ilmakuvat sekä timelapse-videot kuvasi Kimmo Naukkarinen Suonteejärvellä Pertunmaalla, Aino Elina kertoo.
Aino Elina julkaisi viime vuonna kolme sinkkua, joista Jäät lähtee ja Sillä rajalla molemmat ylsivät Spotifyn merkittäville soittolistoille. Jäät lähtee -sinkku soi radiossa YleX:llä ja keräsi kymmeniä tuhansia kuuntelukertoja Spotifyssä. Kolmas single, Haikee, valittiin Bauer-median Unelmastudion finalistiksi tuhansien biisien joukosta – soiden kisassa muun muassa Radio Novalla. Katso nyt mielenkiintoisen artistin Aino Elinan uusi musiikkovideo.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.