Bomfunk MC’s tekee yllättävän paluun lavoille vuosien hiljaiselon jälkeen

Bomfunk MC’s on varmasti jokaiselle 2000-luvun musiikkidiggarille tuttu bändi vuonna 1999 julkaistusta megahitistään Freestyler. Vuonna 2005 suosikkibändin taival kuitenkin päättyi ja sittemmin bändin jäsenet ovat keskittyneet eri asioihin. Laulaja Raymond Ebanks on viettänyt perhe-elämää Belgiassa, eikä häntä ole julkisuudessa nähty aikoihin. Toinen jäsen DJ Gismo on muun muassa soittanut levyjä DJ:nä klubeille. Nyt Bomfunkit kuitenkin kertoivat heittävänsä kuusi keikkaa Suomen suven festarikesässä ensi vuonna. Ensimmäisen kerran se vanha kunnon Freestyler raikaa Raumalla 21. kesäkuuta RMJ-festivaaleilla. Mukana livemeiningissä on aiemmin bändin tuottajan ominaisuudessa vaikuttanut Jaakko Salovaara eli JS16. Yhtye paljasti, että Raymondin 10-vuotiaalla pojalla oli iso rooli siinä, että Bomfunk MC’s palaa keikkalavoille.
– Poika ilmoitti, että räppäri Lil Pump vetää varmasti paremmin kuin isä. Olin, että eikä vedä. Ensi kesänä se nähdään, Raymond sanoi Iltalehden haastattelussa.
He vakuuttavat, ettei raha ole syynä paluuseen.
– Ei raha ole syy kesän kiertueeseen, koska sitä rahaa meillä on. Aiemminkin on pyydetty, mutta ei ole ollut tarvetta lähteä, Raymond sanoi IL:lle.

Lue Iltalehden juttu Bomfunk MC’s paluusta täältä

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.