Tältä näyttää J. Karjalaisen uuden levyn biisilista – maestron uusi levy julki 19. lokakuuta

J. Karjalainen esiintyy bändeineen ensimmäisenä, kun Vauhtiajot käynnistyvät perjantaina. Kuva: Tero Ahonen

Suomen kautta aikojen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva J. Karjalainen julkaisee uuden Sä kuljetat mua –nimisen albumin lokakuun 19. päivä. Levyn kappaleet ovat J. Karjalaisen säveltämiä ja sanoittamia, tuottajana on toiminut pitkän yhteisen historian J. Karjalaisen kanssa jakava Janne HaavistoSä kuljetat mua -levy on J. Karjalaisen 23. studiolevy ja sillä soittavat Mikko Lankinen (kitara), Tom Nyman (basso), Janne Haavisto (rummut) ja Pekka Gröhn (kosketinsoittimet). Levyltä on julkaistu singlet Tule kesäyö ja Tummansininen seuralainen.

Sä kuljetat mua –albumin biisilista:

01. Sä kuljetat mua
02. Gunpowder cha cha
03. Rosetta
04. Luulei
05. Vieraita muistoja
06. Tule kesäyö
07. Tummansininen seuralainen
08. Terve, Sirkka Lautamies
09. Ilmassa pieni sydän
10. Neuvo van Han

 

Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Amerikkalaisen musiikkiperinteen suomalaisiin oloihin sovittajana hän on aina ollut omaa luokkaansa riippumatta mitä nurkkaa kyseisestä aarrearkusta hän on kolunnut.
J. Karjalaisen laulut, Kolme cowboytaAnkkurinappiDorisSekaisinHänMies jolle ei koskaan tapahdu mitäänTelepatiaaVillejä lupiinejaMissä se Väinö on?Mennyt miesStindebinde ja monet muut, ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa.
J. Karjalaisen edellinen albumi, vuonna 2015 ilmestynyt Sinulle, Sofia nousi listojen kärkeen ja on myynyt reippaasti yli platinalevyrajan. Sä kuljetat mua -levyn myötä J. Karjalainen lähtee marraskuussa viisi keikkaa käsittävälle kiertueelle. Katso päivät ja paikat alta.

J. Karjalainen syksyn 2018 keikat

Ti 6.11. Helsinki, Tavastia (LOPPUUNMYYTY)
Ke 7.11. Jyväskylä, Lutakko
Ke 28.11. Turku, Logomo
Pe 30.11. Helsinki, Kulttuuritalo
La 1.12. Tampere, Pakkahuone

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.