Popeda kiinnitti uuden basistin perhepiiristä – Alex Hautamäki astuu Jyrki Melartin isoihin saappaisiin

Tämä on Popeda: Pate Mustajärvi, IP Kivinen, Alex Hautamäki, Costello Hautamäki, Lacu Lahtinen. Kuva: Vesa Holmala, Pultsiphoto

Rockin ikiliikkuja Popeda julkisti uuden basistinsa nimen. Hän on Popedan kitaristin Costello Hautamäen poika Alex Hautamäki. Valinta on varsin luonnollinen, sillä Alex on nähty bändin keikoilla jo basistin tehtävissä. Nyt pestistä tehtiin sitten vakituinen.
Popeda julkaisi pestin varsin ytimekkäällä tiedotteella: Otsikossa luki ”Tämä on Popeda!”, ja tuore kuva uudesta kokoonpanosta liitteenä. Costello Hautamäki kommentoi uutta valintaa kuitenkin Tamperelainen-lehdelle. Kaikki nytkähti basistikuvioissa nopeasti liikkeelle, kun bändin pitkäaikainen basisti Jyrki Melartin ilmoitti viime vuoden lopussa yllättäen eroavansa bändistä kesken kiertueen.
– Siinä oli silloin kolme päivää aikaa Melartinin lähdöstä seuraavaan keikkaan. Tajusin, että ainoa kaveri joka osaa jo biisit valmiiksi, on Alex, joka on tietysti aika luonnollisista syistä kasvanut Popedaan jo lapsesta asti, Costello kertoi Tamperelaiselle.
– Kun kalenteriasiat olivat kunnossa, päätös oli erittäin helppo. Halusimme myös, että Alexista tulee vakituinen jäsen bändiin eikä hänestä tehdä alleviivatusti palkkatyöläistä.
Konkaribändi saa Alexin pestin myötä nuorta intoa miehistöönsä.
– Alex pudottaa saman tien paitsi bändin keski-ikää, myös bändin keskipainoa, Costello Hautamäki veisteli Tamperelaiselle.

Linkki Tamperelaisen juttuun

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.