Juice-elokuvaa juhlitaan joulukuussa Kuopiossa ja Tampereella – Suuri joukko Juicen soittajakavereita kipuaa lavalle

Juice-elokuvan päätähti on Riku Nieminen, joka näyttelee Juice Leskistä.

Tapaninpäivänä 26.12. ensi-iltansa saavaa Juice-elokuvaa juhlitaan legendan kotikaupungeissa Kuopiossa ja Tampereella näyttävin menoin. Maailmanensi-iltajuhlia vietetään Kuopiossa 11.12. ja Tampereella 12.12.Molemmissa kaupungeissa on mahdollisuus katsoa Juice-elokuva Finnkinon elokuvateatterissa, Kuopiossa Scalassa ja Tampereella Plevnassa. Teattereiden kaikki salit on varattu Juice-elokuvalle. Ennen varsinaista esitystä paikalla voi nauttia punaisen maton tunnelmista yhdessä näyttelijöiden ja tekijöiden kanssa.
– Juice koskettaa suurta yleisöä ja siksi haluamme tarjota kenelle tahansa mahdollisuuden osallistua kutsuvierasjuhliin, avaa elokuvan tuottaja Marko Talli.
Ensi-iltajuhlat jatkuvat leffan jälkeen Tampereella Pakkahuoneella ja Kuopiossa Musiikkikeskuksessa, joissa on luvassa ainutlaatuinen Juice Originals -konsertti. Elokuvan musiikin säveltänyt Anssi Tikanmäki johtaa orkesteria, jossa nähdään Juicen eri yhtyeissä soittaneet Jari Yliaho, Safka Pekkonen, Juuso Nordlund, Hannu Tervaharju, Antti Tammilehto ja Vesa Sytelä sekä Eljas Tikanmäki ja Eemil Tikanmäki. Yhtyeen solistina toimii Juice-elokuvan päätähti Riku Nieminen. Lisäksi lavalla vierailee Juicen pitkäaikainen muusikkokollega ja ystävä Mikko Alatalo. Illan aikana kuullaan Juicen legendaarisimpia kappaleita pitkästä aikaa liveolosuhteissa ja alkuperäisten soittajien esittämänä. Juhlimaan saapuvat myös muut elokuvan tähdet ja tekijät.

Päärooleissa nähdään Riku Nieminen
ja Iida-Maria Heinonen

Elokuvan päärooleissa nähdään Riku Nieminen ja Iida-Maria Heinonen. Nuorempaa Juhani ”Juice” Leskistä elokuvassa näyttelee 11-vuotias kuopiolainen Silmu Ståhlberg. Juicen legendaarisessa 70-luvun Coitus Int -yhtyeessä vaikuttaneen Mikko Alatalon roolin tekee Antti Tuomas Heikkinen ja Harri Rinteen puolestaan Pekka Strang. Elokuvan ohjaa Jussi- ja Cannes-palkittu Teppo Airaksinen sekä tuottaa Marko Talli. Elokuvan on käsikirjoittanut Antti Heikki Pesonen.
Ensi-iltajuhlien ikäraja on 18 vuotta, sillä sekä Finnkinon teattereissa että konserttipaikoissa on anniskelu. Lipunmyynti tapahtuu Finnkinon verkossa www.finnkino.fi.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.