Laulaja-lauluntekijä Astrid Swan konserttisalikiertueelle

Laulaja-lauluntekijä Astrid Swan julkaisi perjantaina 8. lokakuuta seitsemännen studioalbuminsa ”D/other” ja lähtee uuden albumin myötä kiertueelle. Konserttisalikiertue kiertää seitsemän kaupunkia marras–tammikuussa 2021–22. Ennakkoliput ovat myynnissä kunkin konserttipaikan lippukaupassa.
Astrid Swan on suomalainen lauluntekijä, esiintyjä ja kirjailija. Hän on julkaissut yli 15-vuotisen uransa aikana seitsemän sooloalbumia sekä lukuisia yhteistyöjulkaisuja muiden artistien kanssa. Artistin tuotanto on noteerattu laajasti myös ulkomailla, ja hänen albumeitaan onkin julkaistu Suomen lisäksi esimerkiksi Yhdysvalloissa, Englannissa, Saksassa ja muissa Pohjoismaissa.
Tuoreen ”D/other”-albumin Swan on kertonut käsittelevän muun muassa äitiyttä, ihmissuhteita ja surua. Arvostetun brittiläisen musiikkilehti Mojon arvostelussa albumia suitsutettiin sen erinomaisuudesta sekä ainutlaatuisen kiinnostavasta tavasta käsitellä teemojaan. Swanin kyky sanallistaa hankalia tunnetiloja ja tuoda ne esiin elokuvallisessakin musiikissa on harvinaislaatuinen, ja tätä taitoa uusi albumi tuo esiin täydellisesti.
Swan ammentaa amerikkalaisesta laulaja-lauluntekijä traditiosta sekä popmusiikin nykyisyydestä ja menneisyydestä, ja ottaa sävellyksiinsä vaikuttimia elinympäristöstään pohjoisella pallonpuoliskolla.

ASTRID SWAN
Ke 17.11.2021 Espoo, Sellosali
Pe 19.11.2021 Lahti, Sammiosali
To 25.11.2021 Helsinki, Malmitalo
La 27.11.2021 Tampere, Tampere-talo
Ke 8.12.2021 Helsinki, Savoy-teatteri featuring Akkajee
La 11.12.2021 Lappeenranta, Nuijamies
Ke 26.1.2022 Oulu, Kulttuuritalo Valve

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.