Sorsajengin Sorsajengi Tuhoaa -debyyttialbumi julkaistiin: – ”Levyllä on mun tähänastisen biisinkirjoitusuran parhaat biisit”

Sorsajengin Sorsajengi Tuhoaa -debyyttialbumi julkaistiin perjantaina. Albumilta on julkaistu ennakkosinkkuna Jumala-kappale musiikkivideon kera. Levyn focus track eli single on Outo ja ankee.  Sorsajengi soittaa grunge- ja HC-vaikutteista rokkia. Yhtyeen musiikin ydin on autenttisuus ja vaarantunne. Sorsajengi on julkaissut aiemmin kaksi EP:tä: Sorsajengi Tappaa (2019) ja Sorsajengi Kiduttaa (2020).  Sorsajengi tunnetaan erityisesti todella kovasta live-meiningistään. Yhtyeen musiikki on tullut tutuksi myös YleX:n kautta, sillä musiikkitoimittaja Teppo Vapaus on fiilistellyt Sorsajengin meininkiä jo pidemmän aikaa ja soittanut biisejä ennakkoon.
– Sorsajengi Tuhoaa -levy tulee tietty tuhoamaan. En jaksa ottaa nyt kantaa siihen, että mitä se tarkalleen ottaen tuhoaa, huomaatte kyllä sitten. Ollaan tehty paljon töitä sen eteen ja levyllä on mun tähänastisen biisinkirjoitusuran parhaat biisit. Levyllä käsitellään paljon esim. ulkopuolisuuden tunnetta ja seksiä. Ahdistus ja viha on myös tärkeitä teemoja, laulaja Ida Niemi kertoo.
Sorsajengiin kuuluvat Ida Niemi, Jukka Heikkilä, Santeri Kettu ja Sakari Kumpula.
Sorsajengi Tuhoaa -debyyttialbumi julkaistiin vinyylinä, kasettina ja digitaalisesti Playground Musicin kautta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.