Merkittävät musiikkijulkaisut hehkuttavat Arionin uutta levyä

Vuonna 2013 UMK:sta koko kansan tietoisuuteen noussut melodisen metallin yhtye Arion julkaisi kolmannen albuminsa Vultures Die Alone. Levyn pääasiallisena säveltäjänä ja sanoittajana on toiminut kitaristi Iivo Kaipainen sekä tuottajana Matias Kupiainen (Stratovarius). Miksauksesta vastasi arvostettu brittimiksaaja, tuottaja ja äänittäjä Adam ”Nolly” Getgood (Periphery). Getgood on tehnyt vaikuttavaa tuotantotyötä Peripheryn ohella muun muassa Bury Tomorrow, Architects, Animals As Leaders ja Haken yhtyeille.
Yhtye kertoo albumin ammentaneen inspiraationsa lukuisista pettymyksistä ja myrkyllisistä ihmisistä. Levyn nimi Vultures Die Alone viittaa opportunistisiin ja häikäilemättömiin ihmisiin.
Nerokkaista melodioista, taidokkaista sovituksista ja yllättävistä koukuista tunnetun Arionin musiikki edustaa melodisen metallin uutta aaltoa. Monipuolinen albumi koostuu kauniista balladeista, tarttuvista pop-metal viisuista ja raskaista, sinfonisiin tunnelmiin kuljettavista kappaleista.
Kokoonpano on ehtinyt tehdä keikkoja paitsi Suomessa myös Japanissa ja Euroopassa. Yhtyeellä on levytyssopimus Ranka Kustannuksen kanssa. Maailmanlaajuisena levy-yhtiönä toimii saksalainen AFM Records. Japanissa ja Koreassa yhtyettä edustaa lisenssisopimuksella Marquee Inc.
Albumi on herättänyt kiinnostusta kansainvälisessä mediassa:

”On the new record you guys have perfected a balance between heavyness, groove and irresistible hooklines.”
-Metal Hammer

”There are countless metal bands from Europe, yet Arion seems to know how to stand out from most. Their incredible talent and intuition for writing great music excel in ”Vultures Die Alone.
-Brutal Planet

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.