The Backstabbers julkaisi The Hellacoptersia suuntaan kumartavan My Soul Ain’t For Sale -tribuuttivideon

Vuonna 2013 Rovaniemellä perustettu The Backstabbers. Kuvaaja: Petri Kokko

The Backstabbers paljasti uuden My Soul Ain’t For Sale -makupalan 28. tammikuuta ilmestyvältä For All The Bastards -debyyttialbumiltaan, joka julkaisijoina toimivat espanjalaiset levy-yhtiöt Noizeland Records sekä Behringer Records. Albumilta on aikaisemmin julkaistu kappaleet Knockout sekä Riding Through The Night.
My Soul Ain’t For Sale on tanakka rokkiralli, jonka kertosäkeistö jää takuulla takaraivoon soimaan. Kappaleen musiikkivideo on myös tribuutti bändin mielestä ”tyylikkäimmälle koskaan tehdylle musiikkivideolle”, The Hellacoptersin Soulseller-videolle.
The Backstabbers on vuonna 2013 Rovaniemellä perustettu rockbändi, joka päätti heti alkajaisiksi jättää bändistä kaiken turhan pois.
– Alusta asti tarkoituksena oli soittaa tasokasta rock’n’rollia niin täysillä kuin vain lähtee, unohtaa kaikki ylimääräinen ulkomusiikillinen patsastelu ja keskittyä keikkailemaan niin paljon kuin mahdollista, bändi linjaa visiotaan.
Todella kovana livejyränä tunnettu bändi on kiertänyt Suomea, Venäjää ja Latviaa jo yli 300 keikan edestä.  Lisää keikkoja on luvassa, kun poppoo lähtee ensi vuonna levyn julkaisukiertueelle, jonka päivämäärät julkaistaan myöhemmin.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.