Apocalyptica yhdisti voimansa Halestormin Lzzy Halen kanssa Talk To Me -singlellä

Aiemmin tänä vuonna yhdessä Sabaton-keulamiehen Joakim Brodénin kanssa biisin julkaissut Apocalyptica julkaisi tänään uuden upean yhteisponnistuksen. Tällä kertaa sellomestareiden kanssa vokaaliosuuksissa kuullaan Halestormin Lzzy Halea, joka tulkitsee voimallisesti uuden Talk To Me  (feat. Lzzy Hale) -singlen.
– Olemme olleet vuosia ystäviä, ja olemme enemmän kuin iloisia voidessamme julkaista yhteisbiisin upean Lzzyn kanssa, Eicca Toppinen kertoo ja jatkaa:
– Tämä biisi on ollut ajatuksissamme jo jonkin aikaa, odottaen sitä oikeaa hetkeä, jolloin se saataisiin valmiiksi. Kun saimme Lzzyn mukaan uskomattoman tulkintansa kanssa, unelma toteutui. Haluamme kiittää Lzzyä ja koko Halestorm-tiimiä loistavasta duunista sekä ystävyydestä.
Biisin tuotti kalifornialainen Howard Benson, joka myös hoiti biisin kosketinsoitinosuudet,. Miksaukseen saatiin lisävoimia lisäksi Joe Rickardilta.
Lzzy oli ilahtunut siitä, että vanhat ystävykset pääsivät viimein yhdistämään taitonsa.
– Jo vuosia on puhuttu siitä, että pitäisi tehdä jotain yhdessä, ja kun näin Eicca Toppisen viime vuoden Tuskassa, hän toi esiin idean, josko tästä suunnitelmasta saataisiin viimein myös totta. Olen innoissani siitä, että nyt maailma kuulee tämän kappaleen, Lzzy kertoo kiittäen puolestaan vuolaasti Apocalypticaa.
Silver Line Music -levy-yhtiön julkaisemasta biisistä on tehty myös näyttävä lyriikkavideo.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.