Uuden sinkun julkaissut Henri Flame: ”Elämä on elettävä nyt ja unelmiaan kohti pitää mennä”

Henri Flamen kolmatta sinkkua on ehditty odottaa jo reilu vuosi. Falling-kappale jatkaa sanoituksellisesti henkilökohtaista linjaa ja tyylillisesti on otettu askel menevämpään suuntaan. Soundillisesti lähdettiin etsimään uusia näkökulmia ja kappale onkin dynaamisesti voimakkaampi sekä digitaalisia äänimaailmoja on käytetty rohkeammin.
Kappale kertoo nykyajan paineiden alla elämisestä. Siitä kuinka helposti ihmiset lipsuvat pois omien unelmiensa äärestä ja havahtuvat siihen vasta vuosien päästä. Sävellys on samaan aikaan ahdistava mutta myös toiveikas. Yhtye tähtää urallaan korkealle kohti maailman lavoja sekä ultimaattisesti isoille stadion kiertueille.
– Välillä pitää pysähtyä miettimään mihinkä suuntaan omassa elämässään menee ja onko suunta oikea. Onko asiat mihin päivittäin eniten aikaa käyttää, asioita mihin oikeasti haluaa oman aikansa käyttää. On kliseistä sanoa että you only live once mutta niinhän se menee. Ei täällä ole restart nappia mistä voi painaa ja yhtäkkiä hypätä ajassa taaksepäin ja kääntyäkkin risteyksestä vasemmalle. Elämä on elettävä nyt ja unelmiaan kohti pitää mennä. Tämä on samaan aikaan ahdistava realiteetti mutta myös driveä tuova ajatus. Tavallaan pää pitää tyhjentää kaikesta turhasta ja keskittyä olennaiseen, omiin unelmiin, ovat ne sitten mitä tahansa kellekkin. Me halutaan olla seuraava suuri pop/rock bändi, elää täysin pelkällä musiikilla ja kiertää ympäri maailmaa,  yhtye kuvailee.
Falling-sinkun tuotannosta vastasi bändille luottohenkilöksi muodostunut Headline Studion Jari Latomaa (mm. YÖ, Uniklubi) sekä kappaleen masteroinnista Svante Försback (mm. Rammstein, Sunrise Avenue, The 69 Eyes).
– Jaskan kanssa ollaan yhessä tehty erinäköisiä proggisia jo vuosi kausia, joten valinta uuden biisin kanssa oli selvä. Yhteistyö toimii todella hyvin ja välillä ajatukset tuotannollisista ja sovituksellisista ideoista ovat jopa pelottavan samanlaisia, yhtyeen laulaja-kitaristi, säveltäjä ja sanoittaja Henri Flame toteaa.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.