Imsomniumin The Antagonist -single höystettiin upealla videolla, Argent Moon -EP julkaistaan 17. syyskuuta

Jo aiemmin The Conjurer- ja The Reticent -singlensä julkaissut Insomnium paljasti tulevan Argent Moon -EP:nsä kolmannen helmen. Syyskuun 17. päivänä julkaistavan EP:n uusi The Antagonist -single sai seurakseen ohjaaja Ville Lipiäisen tekemän musiikkivideon.
– Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun teimme yhteistyötä loistavan Ville Lipiäisen kanssa, ja lopputulos toi jälleen jotain uutta Insomiumin olemukseen, vokalisti Niilo Sevänen kertoo.
Tuleva Argent Moon -EP on pitkälti koronavuoden syy tai ansio; peruuntuneet kiertueet saivat Insomniumin tekemään uutta musiikkia.
– Halusimme kokeilla, miten sriimikeikat voisivat toimia ja nähdä millaista musiikkia korona-aikojen synkkyydestä ja surkeudesta kumpuaisi. Pian nuo fiilikset oli kanavoitu biiseihin, joista syntyi Argent Moon -EP, Sevänen jatkaa.
EP:n biisit ovat hivenen eri maata verrattuna aikaisempaan Insomnium-tuotantoon, onhan EP selkeästi pehmeämpi ja alakuloisten balladien sävyttämä.
– Mutta ei hätää, emme ole vaihtaneet tyyliämme, ja seuraava levy tulee olemaan taas jotain ihan muuta. Nyt, kun kaikki balladi-ideat on käytetty, ehkä siitä tulee pelkkää blastia, saa nähdä, Niilo lisää pilke silmäkulmassaan.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.