Tarja Turunen julkaisee soolouransa parhaista paloista koostuvan kokoelmalevyn – kuuntele ennen julkaisematon single ’Eye Of The Storm’

Tarja Turunen julkaisee 2. joulukuuta parhaista paloista koostuvan albumin nimeltä Best Of: Living The Dream. Kokoelma valottaa Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuvan Tarjan 15-vuotista soolouraa.
Levyllä kuullaan Tarjan suosituimpia kappaleita hänen kuudelta studioalbumiltaMy Winter Storm, What Lies Beneath, Colours in the Dark, The Brightest Void, The Shadow Self ja In The Raw sekä artistin itse poimimia suosikkeja soolouran varrelta, joista useimmat on remasteroitu Sterling Sound -studiossa. Albumilla kuullaan myös yksi ennen julkaisematon kappale nimeltä Eye Of The Storm, jolla artisti hemmottelee fanejaan jo tänään.
On viimein oikea aika julkaista tämä kappale, johon liittyy syvä päättymisen tunne. Siihen on vaikuttanut kaksi hyvin tärkeää maata elämässäni, Suomi ja Argentiina. Tuohon aikaan elämässäni etsin paikkaani tässä maailmassa, mihin kuulun ihmisenä ja yksilönä, Tarja kommentoi kappaletta.
Kaikkien näiden vuosien jälkeen en voi vieläkään uskoa, että on aika julkaista kunnon Best Of -albumi”, Tarja kertoo, jatkaen ”Niin paljon kauniita hetkiä, uskomatonta. On ollut unelma koota tämä kokoelma. Ja toivon todella, että nautitte tästä yhtä paljon kuin minä sitä tehdessäni.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.