Von Hertzen Brothers mittavalle syyskiertueelle: ”Klubeilla soittamisen intensiivisyys on vailla vertaansa”

Von Hertzen Brothers heittää keikkoja maaliskuussa ilmestyneen, kiitetyn "Red Alert in the Blue Forest" -albuminsa tiimoilta.

Intensiivisen latautuneista keikoistaan tunnettu Von Hertzen Brothers kiertää esiintymislavoja syksyllä. Magnuksen päivänä, perjantaina 19. elokuuta Helsingin Allas Sea Poolilta käynnistyvä ja lokakuussa Poriin päättyvä syyskiertue kattaa kotimaisten keikkapaikkojen lisäksi myös kaksi keikkaa Hollannissa syyskuun lopulla.
Magnuksen päivän VHB-keikka on meille tärkeä traditio, mutta tänä vuonna erityinen, sillä Mikon 50v syntymäpäivät osuvat samalle viikonlopulle. Niitä juhlistamme yhdessä yleisön kanssa Helsingissä Allas Sea Poolilla perjantaina 19. elokuuta – raivoisasti rakkauden kesästä 22 humaltuen. Syyskuu korkataan Hollannista, jossa esiinnymme mm. Prog Power- festivaaleilla ja lisäksi vieraillaan myös niillä kotimaisilla paikkakunnilla, joihin Red Alert in the Blue Forest -kiertue ei keväällä ehtinyt, avaa kitaristi Kie von Hertzen.
Maaliskuussa ilmestyneen, kiitetyn ”Red Alert in the Blue Forest” -albuminsa tiimoilta ahkerasti Suomessa ja Briteissä keikkaillut yhtye odottaa innolla tulevan syksyn esiintymisiä.
– Suomen suvi on parasta aikaa ilakoida festarilavoilla ja katsella ikkunasta ruispellon kasvamista, mutta klubeilla soittamisen intensiivisyys on vailla vertaansa! Ei tarvitse katsella kelloa soittoajan osalta, vaan voi luoda keikalle pitkillä kaarilla monta laaksoa ja kukkulaa. Ollaan myös fiiliksissä siitä että syksyllä on luvassa erilaisia keikkapaikkoja, klubien lisäksi mukana on konserttisaleja, festari ja laivakeikkakin – aiomme räätälöidä eri paikkoihin hieman erilaisen ohjelmiston eli yllätyksiltä ei voi välttyälupaa basisti Jonne von Hertzen.

VON HERTZEN BROTHERS RUNDILLA

19.08. HELSINKI Allas Sea Pool
20.08. KURIKKA Rytmiraide
29.09. ZOETERMEER (NL), De Boerderij
30.09. BAARLO (NL), Prog Power Europe
01.10. HELSINKI MS Gabriella
07.10. KUOPIO Sawohouse Ug
08.10. RAAHE Raahesali
15.10. LAHTI Möysän Musaklubi
20.10. HYVINKÄÄ Hyvinkääsali
21.10. TAMPERE G Livelab
22.10. NIVALA Tuiskula
28.10. TURKU Utopia
29.10. PORI Kehräämö

Lipunmyyntitiedot löytyvät kunkin keikkapaikan omilta verkkosivuilta.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.