Aino & Hajonneet -yhtyeen toinen albumi Kuluneita kaikuja näkee pian päivänvalon

Punkpop ja voimarock -yhtye Aino & Hajonneet. Kuva: Juha Poutiainen

Punkpop ja voimarock -yhtye Aino & Hajonneet ei ole jäänyt lepäämään vuonna 2021 ilmestyneen debyyttialbuminsa Hullui Unelmii jälkeen. Nopeasti ensialbumin nauhoitusten päätyttyä oli selvää, että biisejä tuntuu tulevan, joten oli hyvinkin luonnollista varata studioaikaa keikkojen lomaan. Kuluneita kaikuja on äänitetty pääosin Lammaskallion Studiolla loppuvuodesta 2021. Vaikka levyllä käsitelläänkin koruttomasti rankkoja ja vaikeita aiheita, löytyy taustalta myös toivoa ja valoa. Asioita, joita voisi olla vaikea muuten saada sanottua, käsitellään musiikin avulla.
Kuluneita kaikuja -albumilla Hajonneiden käsittelyssä ääripäät tuntuvat korostuvan. Paljon keikkaillut bändi soi raskaammin ja energisemmin, välillä entistäkin vimmaisemmin rokaten. Tämän lisäksi levyltä löytyy myös kevyitä ja kauniita hetkiä, jolloin musiikille annetaan tilaa hengittää. Kitarat soivat ja surisevat jälleen kovaa, eikä arkoja aiheita kaihdeta tälläkään kertaa, vaikka muutama uusi väri on siveltimeen löytynytkin.
Svart Records julkaisee Aino & Hajonneet -yhtyeen toisen albumin Kuluneita kaikuja 17.2.2023 vinyylinä, CD:nä sekä digitaalisesti. Bändi lähtee samaisena päivänä julkaisukiertueelle Tampereen Klubilta ja esiintyy sen aikana ainakin Turussa, Helsingissä, Oulussa, Jyväskylässä, Vantaalla, Lappeenrannassa sekä Espoossa.

Kuluneita kaikuja – levyjulkaisukiertue 2023

17.02. Tullikamarin Klubi, Tampere
18.02. Indie Iltamat, Utopia, Turku
24.02. Ääniwalli, Helsinki
03.03. 45 Special, Oulu
10.03. Freetime, Jyväskylä
01.04. Kuja-Kolli, Koria
24.03. Vernissa, Vantaa / Pinnan alla -klubi
21.04. Totem, Lappeenranta
29.04. Kannusali, Espoo
12.05. Suisto-Klubi, Hämeenlinna

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.