Modernia rockia soittava jyväskyläläinen NELOSOLUT julkaisi uuden sinkun ja musavideon

Nelosolut on jyväskyläläinen viisihenkinen yhtye, jonka musiikissa voi kuulla vaikutteita modernista rockista, shoegazesta ja grungesta. Kolme vuotta sitten perustettu yhtye koostuu parikymppisistä kavereista, joiden yhteinen intohimo musiikkiin ajoi porukan yhteen. Aktiivisena porukkana niin keikkailu, kuin luomispuolellakin operoiva bändi julkaisi 2022 helmikuussa ensimmäisen kokopitkän albuminsa ja saman vuoden aikana myös keikka-auto on nykätänyt treenikämpän pihasta liikkeelle jo yli 20 kertaa.
Nyt julkaistu Muste -kappale on lohkaisu myöhemmin syksyllä julkaistavalta saman nimiseltä EP:ltä.
Bändi taustoittaa kappaletta:
Muste on kappale, joka pitää sisällään sekä hyvin pelkistetyn, että kokonaisvaltaisen teoksen piirteitä. Sanoituksellisesti kappale kertoo ujosta, sisäänpäin kääntyneestä ja ulkopuolisesta henkilönarratiivista, jonka on helpompi vuodattaa ajatuksensa musteena paperille, kuin sanoa ääneen muiden kuultavaksi. Kappale punoo niin soundillisesti kuin sanoituksellisestikin biisin punaisen langan tiukasti yhteen. Siinä lieneekin kappaleen salaisuus. Instrumentaalinen sovitus ja soundimaailma ovat tälle vuosikymmenelle aivan omaa laatuaan.”
Nelosoluen kokoonpano rakentuu rytmiosaston päälle, joka koostuu rumpali Lassi Huittisesta & basisti Roope Pekkisestä. Kitaraosaston ja taustalaulujen enkelikuoron täydentää Daniel Kuhmonen & Lukas Kuhmonen ja yhtyeen laulajana toimii Timi Pettersson.
Bändi on karistanut lähtöruudun sorahiekat jaloistaan uuden EP:n myötä ja löytänyt musiikillisen tyylinsä. Ideana on tietysti tehdä asioita paremmin, suuremmin ja isommalle yleisölle, mutta myös samalla säilyttää alusta-asti mukana ollut rentous ja hauskuus tekemisessä. Kappaleelle julkaistaan musiikkivideo YouTuben puolelle. Check it out!

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.