Rosa Heartilta uutuusbiisi Mercy – Katso kappaleen musiikkivideo

Laulaja ja musiikintekijä Rosa Heart.

Rovaniemeltä kajahtaa. Tuosta pohjoisen kaupungista lähtöisin oleva laulaja ja musiikintekijä Rosa Heart luottaa mahtipontiseen meininkiin. Hän on bändeineen julkaissut lähes seitsemän minuuttia pitkän Mercy-kappaleen. Se on unenomainen kuvaus dystooppisesta fantasiasta. Tummasävyisellä musiikkivideolla vierailee myös tulitaideryhmä Kuuranvalkeat.
– Mercy syntyi alun perin vahvasta visuaalisesta mielikuvasta, missä tarinan päähahmo seisoo synkän taivaan alla suurkaupungin raunioissa, kaikki on hiiltynyttä ja tuhoutunutta. Biisi on oikeastaan symbolinen kuvaus siitä, miten ulkoinen tuho voi katharsiksen omaisesti herättää ihmisen sisäisen voiman ja totuuden – joka loppupeleissä myös on se voima, joka tuhoaa kaiken, mikä ei ole todellista, Rosa Heart kertoo.
Rosa yhdistää musiikissaan vaikutteita vanhasta rockista kansanmusiikkiin ja luo fantasianomaisia kuvauksia aiheista kuten kuolema, häpeä ja tuho – seikkaillen ihmismielen piilotetuilla vesillä. Tuleva levy julkaistaan loppuvuodesta 2021. Rosa Heartissa vaikuttavat: Rosa Heart – laulu, koskettimet, Mikko Hyyryläinen – rummut, Mikko Nuorala – kitara sekä Keke Lammassaari – basso.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.