Ensi viikolla 20-vuotisjuhlakeikkansa tekevä Aste julkaisi uuden singlen ”Kaupunkilegendoi”

Suomen streamatuimpiin artisteihin vuodesta toiseen kuuluva räppäri Aste julkaisi tänään uuden singlen ”Kaupunkilegendoi”. Kappale on ensimmäinen single viimevuotisen, artistin seitsemännen albumin ”Everyday Porrada” jälkeen.
Kaupunkilegendoi syntyi niinku mun parhaat biisit yleensä eli nopeasti ja vaivattomasti. Mä en koskaan kirjoita mitään riimejä ylös, vaan kasaan tekstejä pikku hiljaa pään sisällä. Tästä biisistä oli ajatus ja se kiteytyi lopulta studiolla tunnissa valmiiksi biisiksi. Kaupunkilegendoi on hyvä tiivistys mun 20-vuotisesta urasta. Mulla mailan puristaminen ja liika miettiminen ei oo koskaan johtanut mihinkään vaan parhaat jutut on syntyneet löysin rantein, kertoo Aste.
Aste juhlistaa 20-vuotista uraansa erikoiskeikalla uudella Headland-festivaalilla lauantaina 31.7. Asteen järjestämä Headland-festivaali järjestetään kaksipäiväisenä musiikkifestivaalina Lahden Niemen satamassa pe 30.7 – la 31.7.2021. Asteen ohella festivaalin järjestäjänä toimivat Summer Up -festivaalin alkuperäinen perustaja Martin Mustonen ja rumpali ja yrittäjä Jori Routo.
Ajatus Headland-festivaalista lähti liikkeelle Asteen juhlakeikan suunnittelusta:
Järjestin vuonna 2019 faneille yksityistilaisuuden Lahdessa Ace Cornerilla. Tapahtumasta jäi niin hyvä fiilis et heti oli selvää että tää pitää tehdä uusiks ja vielä isommin. Tätä suunnitellessa hommat lähti yllättäen täysin käsistä ja nyt tilanne on se, että me järjestetään kaksipäiväinen festivaali!
Oon ollut huono juhlimaan mitään, täysikäisenä en oo edes synttäreitä viettänyt kertaakaan, puhumattakaan kulta-, ja PLATINAJUHLISTA. Headlandissa on vuorossa siis JUHLAKEIKKA! Juhlitaan kerralla sit kaikki juhlat, siskon kummin kaiman synttärit yms,
kertoo Aste.
Aste on julkaissut 20-vuotisella urallaan seitsemän albumia ja ollut kolme kertaa Emma-ehdokkaana. Asteen kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluista yli 75 miljoonaa kertaa. Asteen tunnetuimpia hittejä ovat ”Monaco”, ”Spaceman”, ”Himalaja”, ”Ötökkä myrskyssä feat. Raappana”, ”Peruskallio”, ”Luonasi”, ”Poikkeus sääntöön” ja ”Normipäivä”.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.