Iskelmä-Finlandia Arja Korisevalle: – ”Palkinto tuntuu todella hyvältä”

Yli 30 vuotta suomalaisia viihdyttänyt iskelmälaulaja, musikaalitähti ja TV-kasvo Arja Koriseva palkittiin Iskelmä-Finlandialla. Tunnustus kevyen musiikin eteen tehdystä työstä on arvoltaan 10 000 euroa ja sen myöntää vuosittain Nokian kaupunki. Palkinto myönnettiin 19. kerran ja sen ojensivat Nokian kaupungin edustajat Tapsan Tahdit -tapahtuman puistopiknikissä Nokian Poutunpuistossa torstaina 5.8. Tapahtuma päättyy myöhemmin tänään voittajan konserttiin.
”Voittaja on tänä vuonna yhdellä sanalla sanottuna ainutlaatuinen! Harvalla esiintyjällä on yhtä vahva ammattitaito ja laaja yleisö niin tanssi- kuin konserttilavoilla, teatterissa, televisiossa ja valkokankailla. Lisäksi hänen uudistumiskykynsä, iloinen asenteensa ja työmoraalinsa ovat viitoittaneet tietä koko kansan rakastamaksi viihdyttäjäksi. Tämän kaltainen monilahjakkuus ansaitsee tulla huomioiduksi ja palkituksi”, kommentoi asiantuntijaraadin puheenjohtaja Turkka Mali valintaa.
”Aivan mahtavaa! Olo on todella kiitollinen ja onnellinen. Kaikkien näiden upeiden ja värikkäiden työvuosien jälkeen palkinto tuntuu todella hyvältä. Olen kokenut viihdyttämisen kutsumuksekseni jo hyvin nuorena ja iskelmämusiikki on ollut musiikkiani aina”, kertoo tunnelmistaan Arja Koriseva.
”Nokian kaupungille on ollut merkittävää olla jo toistakymmentä vuotta palkitsemassa iskelmä- ja viihdemusiikin eturivin artisteja, jotka ovat jättäneet vahvan kulttuurisen muistijäljen suomalaisten sielunmaisemaan. Olemme ylpeitä, että erityisen raskaasti kulttuurikenttää koetelleen hiljaisen jakson jälkeen voimme olla tunnustamassa palkinnolla sekä iskelmä- ja viihdemusiikin olemassaolon merkitystä että pitkän linjan artistin uraa suomalaisen esittävän musiikin saralla”, sanoo Nokian kaupungin vapaa-aikajohtaja Asta Engströ.

Iskelmä-Finlandia -voittajat: Arja Koriseva (2021), Vicky Rosti (2019), Danny (2018), Markku Aro (2017), Suvi Teräsniska (2016), Pate Mustajärvi (2015), Katri Helena (2014), Pave Maijanen (2012), Pepe Willberg (2011), Laura Voutilainen (2010), Charles Plogman (2009), Olli Lindholm (2008), Eino Grön (2007), Paula Koivuniemi (2006), Jari Sillanpää (2005), Matti ja Teppo (2004), Kari Tapio (2003), Marion Rung (2002) ja Antti Huovila (2001). Palkintoa ei jaettu vuosina 2013 ja 2020.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.