Lordilta Believe Me -single – ”Believe Me on lähes niin puhdasta diskoa kuin mitä Lordi-yhtyeellä voi tehdä”

Vuoden lopussa ennätyksellisen seitsemän uuden studioalbumin paketin julkaiseva Lordi laittaa perjantaidiskon pyörimään! Tänään julkaistu Believe Me -single yhdistää häpeilemättömästi niin musiikilisessa annissaan kuin veikeässä animaatiovideossaan vaikkapa ABBAn, KISSin ja kaikki 1970-luvun parhaimmat diskomuuvit. Biisi löytyy 26. marraskuuta julkaistavasta Lordiversity–boksista, joka sisältää kaikki tulevat seitsemän levyä, myös Believe Me -kappaleen sisältävän Superflytrap-albumin. Lordin musiikin julkaisee AFM Records.
– Believe Me on lähes niin puhdasta diskoa kuin mitä Lordi-yhtyeellä voi tehdä, Superflytrapilla on vielä puhtaampiakin diskobiisejä. Believe Me on aika hyvä lippulaiva levylle, joka ei ole metallia, ei rockia eikä heviä. Se on diskolevy, Mr Lordi kiteyttää.
Massiivinen tuleva seitsemän hyvin erilaisen albumin kokonaisuus sai alkunsa, kun Lordi teki Killection-albumistaan fiktiivisen kokoelman.
– Viikko siitä kun Killection-kiertue keskeytyi maaliskuussa 2020, ymmärsin, että käsillä oleva ylimääräinen aika pitää saada käytettyä johonkin, Mr Lordi kertoo.
– Oli selvää, että oli aika ruveta suunnittelemaan uutta levyä, vaikka Killectionin ilmestymisestä ei ollut kulunut edes kahta kuukautta. Mielestäni tylsin vaihtoehto olisi ollut tehdä uusi, perinteinen Lordi-levy Killectionin perään. Nautin suunnattomasti eri tyylisten biisien kirjoittamisesta Killectionia varten, mutta ”osa II” olisi ollut mielikuvitukseton idea sekin.
Koska Killection oli fiktiivinen kokoelmalevy fiktiivisestä katalogista, Lordi tajusi, että ainoa tapa ylittää tämä olisi säveltää, äänittää sekä julkaista nuo fiktiiviset albumit oikeasti.
– Alkuperäinen ideani oli julkaista kymmenen albumia, mutta levy-yhtio ilmoitti idean olevan mielipuolinen. Ilmeisesti seitsemän levyä on sitten fiksumpi määrä, haha!, Mr. Lordi hymyilee.
Lordi suuntaa ensi maaliskuussa Euroopan-kiertueelle Sabatonin ja The HU:n kanssa. Kiertue alkaa maaliskuun 4. Oslosta ja päättyy Kuopioon ja Helsinkiin 8.-9. huhtikuuta. Liput kiertueelle ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.