Planet Case aloittaa trilogian kolmannen EP:n julkaisun erosinglellä Delete It

Musiikillisesti Imagine Dragonsin ja The 1975:in välimaastoon sijoittuvaa Planet Casea on kuultu niin suomalaisilla, ruotsalaisilla kuin saksalaisillakin radiokanavilla.

Planet Casen RGB-trilogia saa päätöksen, kun yhtyeen kolmas EP B julkaistaan myöhemmin keväällä 2022. Edellisellä EP:llä G käsiteltiin ihmissuhdekonflikteja, kun taas tuleva EP kertoo erosta. Delete It on B-EP:n ensimmäinen single. Kappale käsittelee parisuhteen loppumista.
– Ensimmäinen yö eron jälkeen on yleensä pahin, kun ei ole vielä tajunnut mitä oikeasti juuri tapahtui eikä ole mitään ajatusta siitä mitä seuraavaksi. Alkuun sattuu niin kovaa, ettei saa nukutuksi ja haluaisi vain unohtaa eron ja yhteisten unelmien peruuntumisen. Samalla yrittää estää itseään lähettämästä viestiä, jonka juuri kirjoitti – koska kukaan ei halua olla ensimmäinen, joka laittaa viestiä eron jälkeen, Planet Casen Otto kuvailee biisin taustoja.
Planet Case soittaa B-EP:n kappaleita ensi kertaa julkisesti ensimmäisellä ulkomaankeikallaan Ruotsissa 17.2. Norrköpingin Future Echoes -festivaaleilla. Yhtye julkaisi kesäkuussa 2021 trilogian ensimmäisen EP:n R ja joulukuussa toisen osan G. Bändi on tuottanut, äänittänyt ja masteroinut kappaleensa itse.
Musiikillisesti Imagine Dragonsin ja The 1975:in välimaastoon sijoittuvaa Planet Casea on kuultu niin suomalaisilla, ruotsalaisilla kuin saksalaisillakin radiokanavilla. Yhtyeen aiemmat julkaisut ovat nousseet Pohjoismaissa Spotifyn Uuden musiikin listoille sekä Suomen Viral-listalle Top 10 -joukkoon keräten yhteensä yli 500 tuhatta kuuntelua. Bändi on toiminut lämmittelijänä Sunrise Avenuen stadionkeikalla sekä esiintynyt muun muassa Provinssissa ja useilla muilla festivaaleilla Suomessa.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.