Elliot’s Crazy Compass julkaisee debyyttialbuminsa syyskuussa – Bubble Gum -single keinuttaa kohti kesäviikkoa

Elliot's Crazy Compass on Eternal Erection -perustajajäsenten uusi bändi.

Viime vuonna Snapshot Gallery -EP:llään pelin avannut Elliot’s Crazy Compass julkaisee ensimmäisen studioalbuminsa tämän vuoden syyskuussa. Suomen tyylikkäimpien groovemusiikin edustajien joukkoon välittömästi sinkaissut yhtye julkaisi ensimmäisen Bubble Gum -singlen tulevalta pitkäsoitolta.
Eternal Erection -perustajajäsenten uusi bändi lanseerasi samalla Facebook-sivuillaan lystikkään videon saattelemana purkkahaasteen, jonka osallistujilla on mahdollisuus voittaa syksyllä julkaistavan debyttialbumin vinyyliversio.
– Bubblegum on chilli pop-kappale. Se kertoo takertujasta, joka kiintyy liikaa kohteeseensa ja josta on vaikea päästä eroon. Tyyppi on kuin purkka kengänpohjassa, bändi luonnehtii.
Bubble Gum -singlen sekä koko tulevalla albumin taustajoukoissa vaikuttaa tuottajana jälleen legendaarisen True Groove -levymerkin Tomás Doncker.
Kuuntele uusi biisi Spotifyssä ja tsekkaa myös myös aiemmin taiteilija Mira Caseliuksen ja Joakim Guthwertin ohjaama mielen vangitseva Horizon-musiikkivideo Youtubesta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.