Katso Veera Marian uusi musiikkivideo

Sipoolaisartisti laulaja-lauluntekijä Veera Maria julkaisi uuden singlen syksyllä ilmestyvältä toiselta täyspitkältä albumiltaan. Uuden biisin nimi on Sirkkalankadulla.
Veera Maria julkaisee toisen pitkäsoittonsa marraskuussa. Sirkkalankadulla-kappale kertoo nuoruuden valinnoista, jotka jäävät kaihertamaan mieltä vielä vuosienkin jälkeen.
– Olen monesti harmitellut niitä valintoja, joita silloin nuorempana tein ihmissuhteissa, opiskeluissa ja ylipäänsä. Mutta eihän siinä ole mitään järkeä, kun menneitä ei voi enää muuttaa, Veera Maria sanoo.
Laulaja-lauluntekijä Veera Marian mukaan Sirkkalankadulla-kappale on synninpäästö nuorelle sydämelle valinnoista, joihin ei voi enää vaikuttaa.
– Biisi syntyi, kun heräsin yhtenä aamuna ja olin nähnyt pitkästä aikaa unta sen aikaisesta rakkaudestani. Ensin ärsytti, että vieläkin se tyyppi tulee mun uniin, mutta sitten tuli sellainen lempeä hyväksyntä, että enhän minä muuta silloin voinut enkä osannut tehdä ja onpahan nytveera_maria_promo muistelemisen aihetta, Veera Maria jatkaa.
Sirkkalankadulla-biisin tarinassa seikkaillaan Veera Marian nuoruuden opiskelukaupungissa Turussa. Sirkkalankadun kaksiossa vietettiin ikimuistoisia ja merkittäviä hetkiä, vaikka kaikki ei mennytkään aivan putkeen.
 Toivottavasti moni voi samaistua biisin tarinaan ja suhtautua nuoruuden hölmöilyihin yhtä lempeästi. Pääasia, että ihminen elää ja tekee asioita ja antaa anteeksi itselleen ja muille, Veera Maria sanoo.
Sampsa Huttusen ohjaama biisin 50-lukuhenkinen musiikkivideo on kuvattu myös Turussa. Veera Marian tuleva myös Sirkkalankadulla-niminen albumi on artistin sanoittama ja säveltämä. Levyn 10 kappaletta ovat hyvin veeramariamaisia, aitoja, elämänmakuisia ja lähelle ihmistä tulevia. Tekstit ovat suuressa roolissa, melodiat ja musikaalisuus vievät milloin ranskaan milloin metsälammelle metsän siimekseen. Käväistäänpä akikaurismäkeläisissä pelkistetyissä tunnelmissakin. Laulujen aiheet ovat otteita elämästä: yksinäisyydestä, rakkauden odotuksesta, ihastumisesta, nuoruudesta, menetyksestä, kaikkitietävistä ihmisistä, siitä kuinka kenelläkään ei ole kaikkea. Tuottaja Jaakko Järvisen käsittelyssä uusissa biiseissä kuullaan taattuja luomusoundeja elektronisin säväyksin. Levy on jo valmis ja odottaa pääsyä ihmisten kuultavaksi. Näe Veera Maria keikalla 18.11 lauantaina Söderkullan kartanossa!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.