Laulaja Marianne Saari julkaisi uuden singlen Kaunista unta: – ”Mielestäni kappaleesta aistii hyvin kesämökin lämmön ja tunnelman”

Laulaja Marianne Saari jatkaa comebackiä radioaalloille uudella singlellään ”Kaunista unta”. Syksyllä 2016 Marianne alkoi yhteistyön kihlattunsa Juha Kristian Konnun kanssa, joka alkoi säveltämään ja tuottamaan hänelle uusia kappaleita, joita on tähän mennessä  ilmestynyt viisi digisingleä. Kristianin oman tamperelaisen rock-bändin ”Land of Tales” muusikot innostuivat soittamaan myös Mariannen kappaleissa. Marianne on ollut mukana myös sovittajana osassa kappaleista, samoin ollut mukana sanoittajana ”Kaunista unta” singlellä, jonka hän kirjoitti yhdessä Kristianin kanssa.
– On todella hienoa olla nyt sanoittajanakin mukana luomassa uutta musiikkia.
 Mielestäni kappaleesta aistii hyvin kesämökin lämmön ja tunnelman, koska se on siellä kesän aikana kirjoitettu ja äänitetty. Nyt kun meillä on taas meneillään vuoden pimein aika, halusin välittää tätä lämmintä tunnelmaa myös teille, sanoo Marianne Saari.
”Kaunista unta” oli 8 viikkoa Espanjan Aurinkorannikon FinnRadio.FM TOP10 listalla ja ilmestyttyään se äänestettiin suoraan ykkösiksi, säilyttäen ykkössijan seuraavallakin viikolla ja on ollut myös viikon soitetuin kappale. Kanava valitsi hänet 2018 lopulla vuoden rockartistiksi ja kappaleen  ”Sydän sanoo” vuoden rockbiisiksi. ”Kaunista unta” kappale on saanut mukavasti myös radiosoittoa muun muassa Radio Musassa, Järviradiossa ja Radio Pookissa. Radio Musan kautta se on saanut hyvää palautetta ja hän pääsi esittämään kappaleen Suomen suurimmissa päivätansseissa Ideaparkissa äskettäin.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.