Lordi julkaisee uuden levyn maaliskuussa, Lucyfer Prime Evil -maistiainen nyt ulkona lyriikkavideon kera: ”Biisi on kuin tunnari kauhuleffalle”

Lordi julkaisee kunnioitettavaa tahtia uutta musiikkia. Kuva: Eero Kokko

Viime syksynä Atomic Fire Recordsin kanssa levytysdiilin solminut Lordi julkaisee uuden Screem Writers Guild -albuminsa 31. maaliskuuta, ja varsin sinemaattiselta levyltä saatiin nyt ensimmäiset maistiaiset Lucyfer Prime Evil -single lyriikkavideon kera. Videon piirroksista vastaa Mr. Kaarle ja käsikirjoitus sekä editointi ovat Mr. Lordin käsialaa. Maailman kuuluisimman hirviömetalliyhtyeen tuleva albumi ei ole varsinainen konseptialbumi, joskin jokainen biisi henkii vanhan Hollywoodin kauhuleffojen tematiikkaa. Nyt julkaistulla uudella biisillä on myös mukana Lordin uusin jäsen, kitaristi Kone.
– Mukana on myös hänen suhteellisen pitkä soolonsa yhdessä Hellan kosketinsoitinten kanssa. Kyseessä on myös ensimmäinen kerta Lordin historiassa, jolloin kaikki yhtyeen jäsenet laulavat taustalauluja, Mr. Lordi kertoo.
– Lucyfer Prime Evilin tarina on hyvä esimerkki siitä, mitä on tulossa koko levyllisen verran: biisi on kuin tunnari kauhuleffalle. Vaikka kyseinen single ei perustukaan mihinkään olemassa olevaan kauhuelokuvaan, en usko, että koko albumin tuleva idea jää kenellekään kovin epäselväksi, hän jatkaa.
Biisin tuottivat Mr. Lordin kanssa yhteistyössä Janne Halmkrona sekä Mana. Miksaus on Ilkka Herkmaniin, masterointi Pauli Saastamoisen käsialaa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.