Steve ’n’ Seagulls versioi Scorpions-klassikkoa uudella sinkullaan

Steve ’n’ Seagulls julkaisi uuden Still Loving You –sinkun. Kappale on alunperin Scorpionsin esittämä kultakimpale kasareilta.
Mikäli nuoruusvuodet ovat osuneet 1990-luvun Suomeen, ei tämän biisin kuulemiselta ole voinut välttyä. Olipa sitten kyseessä viimeiset hitaat tai kylän kovin mixtape. Steve ’n’ Seagulls oli työstämässä vuonna 2020 julkaistun Another Miracle -albuminsa esituotantoa tuottaja Timo Kämäräisen kanssa ja tämä kyseinen biisijärkäle ei jättänyt ryhmää rauhaan. Yhtäkkiä käsissä oli idea liittää yhteen yksi maailman tunnetuimmista voimaballadeista, haitari, akustiset kielisoittimet ja lämpöä hehkuva tunnelma. Bändille ominaiset lauluharmoniat ja instrumenttimelodialinjat saivat loppumetreillä kumppanikseen rytmit, jotka veivät karavaanin jonnekin 1980-luvun hylättyyn tanssiluolaan.
Biisiin on myös kuvattu Jukka Vidgrenin ohjaama musiikkivideo.
Teimme yhteystyötä bändin kanssa jo erään toisen videon osalta reilu vuosi sitten ja se oli hyvä kokemus. Joten kun he pyysivät minua mukaan tähän projektiin, oli helppo vastata myöntävästi. Lännenelokuvat ovat aina olleet yksi suosikkigenreistäni ja sen teeman ympärillä pyörivän videon tekeminen oli erittäin kiinnostavaa, Vidgren kertoo.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.