Stoned Statuesilta uutta musiikkia – bändi julkaisi Until Falling -sinkun

Stoned Statues esiintyy tänään perjantaina 4. marraskuuta Helsingin Korjaamolla. Kuva: Milja Linna

Vaihtoehtoisen metallin tuore tulokas Stoned Statues julkaisi uutta musiikkia.  Until Falling on yhtyeen ensimmäinen single ensi vuonna julkaistavalta albumilta. Kappaleen sävellyksestä vastaa Stoned Statues ja sanoituksista laulaja-basisti Jenna Kosunen.
– Hetkittäin tuntuu vaikealta välittää yhtään mistään, koska maailmassa tapahtuu jatkuvasti karmeita asioita. Tulevaisuus tuntuu toivottomalta sekä tunnemme olevamme merkityksettömiä yksilöinä. Sen sijaan että lamaantuisimme, meidän kaikkien pitäisi huolehtia enemmän toisistamme ja pitää yhtä, koska maailmassa on myös paljon kaunista, vakuuttaa Stoned Statues.
Stoned Statuesin uusi single Until Falling värittää hyvin maapallon tunnelmia niin globaalista perspektiivistä kuin yksilönkin tasolta.
– Elämä on ihanaa mutta myös sen kurjat puolet ovat aina läsnä. Eiköhän oteta härkää sarvista kiinni. We are not falling!”. Singlen on äänittänyt Jere Isberg, miksannut Miitri Aaltonen ja masteroinut Mika Jussila.
Sakara Recordsin tuorein kiinnitys, Stoned Statues, julkaisi huhtikuussa 2022 huikeita arvioita saaneen debyyttialbuminsa Stoned Statues. Yhtye keikkaili debyyttialbuminsa tiimoilta ympäri Suomen lähes kaikilla suurilla festivaaleilla, mm. Rockfestissä, Provinssissa, Tammefesteillä, Qstockissa, Kuopiorockissa, Knotfesteissä, Lost In Musicissa, keräten live-esiintymisistään pelkästään hehkutusta ulkomaita myöten. Bändi esiintyy tänään perjantaina 4. marraskuuta Helsingin Korjaamolla – ja tiedottaa ensi vuoden tulevista keikoista pian. 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.