Sampsa Astala, Pauli Hanhiniemi ja Selkä Pulkkinen laittoivat Pete Parkkosen tulkitseman jättihitin uusiksi

Sampsa Astala tekee tänään yllättävän vedon ottamalla ”biisinsä takaisin”. Astalan säveltämä ja Pete Parkkosen tulkitsemana jättimäiseksi hitiksi ja yhdeksi radioiden soitetuimmaksi biisiksi vuosivälillä 2009–2020 noussut The Final Day on nyt suomeksi En haluu vajoo. Biisin suomenkieliset sanat ovat Pauli Hanhiniemen ja Selkä Pulkkisen käsialaa.
– Aluksi ajattelin, että tekisin itse käännöksen, mutta sitten tuntui siltä, että olin antanut jo kaikkeni tälle biisille. Olikin eri hienoa saada tämän maan kaikkien aikojen sanoittajamestareita antamaan panoksensa kappaleeseen. Näin siihen saatiin myös uutta kulmaa. Vaikka sitä ei biisissä erityisesti mainitakaan, niin koen, että tämä on selkeä syysbiisi, Astala kertoo.
Vaikka Sampsa Astala on julkaissut hyvin aktiivisesti soolomateriaaliaan viime vuosien aikana, ensimmäinen varsinainen sooloalbumi julkaistaan ensi vuonna, ja En haluu vajoo -single on mukana myös tulevalla levyllä.
Muun muassa Nightwishin, The 69 Eyesin, Slashin ja Steven Tylerin kanssa aiemmin työskennellyt Ville Juurikkala ohjaa En haluu vajoo -musiikkivideon, joka julkaistaan myöhemmin tässä kuussa.