Alexi Laihon johtama Bodom After Midnight teki maailmanlaajuisen levytyssopimuksen

Suomen menestyneimpiin metalliartisteihin lukeutuvan Alexi Laihon johtama Bodom After Midnight on tehnyt maailmanlaajuisen (pl. Japani) sopimuksen itävaltalaisen Napalm Recordsin kanssa. Mukana Bodom After Midnightissa ovat niin ikään maamme metallin kärkikastiin lukeutuvat Waltteri Väyrynen, joka on tuttu kasvo myös Paradise Lostin rumpupallilta, Santa Cruzissa vakuuttanut Mitja Toivonen sekä jo aiemmin Alexin rinnalla Children of Bodomissa nähty Daniel Freyberg.
– Olemme äärimmäisen innoissamme tästä yhteistyöstä Napalm Recordsin kanssa, ja tuntuu siltä, että heillä on paras taito hyppysissään todistaa meidän kanssamme, että metalli ei ole todellakaan kuolemassa sukupuuttoon, nelikko toteaa ja jatkaa:
– Koska maailma on tällä hetkellä enemmän tai vähemmän pysähdyksissä, pääsemme käyttämään normaalisti kiertueella kuluvan ajan uuden musiikin tekemiseen.
Viime keväänä menestyksekkäät debyyttikeikkansa Suomessa tehnyt superkokoonpano odottaakin ensi vuotta nälkäisenä.
– Olemme paiskineet töitä tulevan pitkäsoittomme kanssa, ja sen julkaisua on kaavailtu loppuvuoteen 2021. Jotta odotuksesta ei tule liian tuskallista, haluamme antaa faneille pienen makupalan jo nyt kertomalla, että olemme saaneet juuri valmiiksi kahden uuden järeän biisin äänitykset. Napalm-perheemme on antanut meille vapauden tehdä musiikkia, joka laittaa tukat pyörimään hyvinkin pian, bändi vihjaa lopputulokseen tyytyväisenä. Jyrkkää tavaraa on tulossa.
Napalm Recordsin toimitusjohtaja Thomas Caser toivottaa Bodom After Midnightin lämpimästi tervetulleeksi levy-yhtiön riveihin ja kertoo seuranneensa Alexi Laihon uraa aina ensimmäisestä Children of Bodom -albumista lähtien.
– Olen aina ollut suuri fani, ja on upeaa viimein työskennellä yhdessä tämän lahjakkaan artistin kanssa. Odotamme kärsimättöminä sitä, että pääsemme paljastamaan ensimmäiset maistiaiset metallimaailmalle. Tästä tulee jotain suurta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.