Swallow the Sunin Woven into Sorrow on tulevan Moonflowers-albumin todennäköisesti alakuloisin biisi: – ”Nauttikaa kärsimyksestä”

Swallow the Sunin tulevat esiintymiset eri mantereilla julkaistaan pian. Kuva: Jussi Ratilainen

Marraskuun 19. päivänä Moonflowers-albuminsa julkaiseva Swallow the Sun johdattaa kuulijat kaihoisiin tunnelmiin Woven into Sorrow -singlellään, josta on julkaistu – kuten kaikista albumin biiseistä tullaan julkaisemaan – myös upea musiikkivideo. Singlen taustaörinöissä on mukana myös Stam1nan Antti Hyyrynen.
Moonflowers on saatavilla useissa upeissa formaateissa ja paketeissa. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja tilaa omasi jo ennakkoon täältä.
Albumi on äänitetty itse asiassa kahdesti, Swallow the Sunin toimesta sekä klassisena versiona, jossa herkän voimakkaan levykokonaisuuden tulkitsee Trio N O X. Voit tutustua Moonflowers Bloom In Misery -tulkintaan sekä muihin klassisiin versioihin jo nyt YouTubessa.
– Tässä se on! Ensimmäinen single Moonflowers-albumilta! Woven into Sorrow on ehkä levyn alakuloisin raita. Nauttikaa kärsimyksestä”, vokalisti Mikko Kotamäki rohkaisee hirtehiseen tyyliinsä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.