Esa Holopaisen uusi musiikkivideo kappaleesta Sentiment julkaistu – Albumi menestyy myyntilistoilla

Silver Lake by Esa Holopainen -debyyttialbumi ilmestyi muutama viikko sitten. Levyllä kuullaan Suomen suurimpiin metallikitaristeihin ja -säveltäjiin kuuluvan Amorphis-kitaristin riffittelyjen lisäksi seitsemää kuuluisaa rock- ja metallilaulajaa: mukana ovat Jonas Renkse (Katatonia), Einar Solberg (Leprous), Björn ”Speed” Strid (Soilwork), Anneke Van Giersbergen ja monia muita, joiden mukana on hyvä sukeltaa kotimaista melankoliaa ja kauneutta henkivien progemetallikappaleiden maailmaan.
Nuclear Blast Tonträger Produktions- und Vertriebs GmbH:n julkaiseman levyn listasijoitukset ovat olleet erinomaisia ympäri maailmaa. Suomessa levy nousi fyysisen albumilistan ykköseksi ja Saksassa se kipusi albumilistan sijalle 30.
Tänään paljastetaan myös musiikkivideo kappaleeseen Sentiment, jossa on mukana Katatonian Jonas Renkse.
–  Sentiment oli yksi ensimmäisistä levylle säveltämistäni biiseistä. Se oli itse asiassa ensimmäinen, jossa oli laulut. Olin aivan myyty, kun kuulin Jonaksen demolaulut ja hänen kirjoittamansa sanat. Sentiment on melankolinen ja folk-henkinen kappale, ja ehdottomasti yksi suosikeistani levyllä, Esa Holopainen kommentoi.

LISTASIJOITUKSIA

#01 – Suomi (fyysinen lista, virallisella listalla sija #2)
#13 – Japani (rock ja metal)
#30 – Saksa
#74 – Sveitsi
#81 – Iso-Britannia (indie)
#92 – Italia (fyysinen lista)

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.