Laulaja-lauluntekijä Marko Hokkasen “Nosta sun pääs”-single kertoo uudesta alusta

Marko Hokkanen on suomipoprockia esittävä laulaja-lauluntekijä. Artistin uusi single Nosta sun pääs  kertoo siitä, miten pettymysten jälkeen on jatkettava eteenpäin ja uusi alku on aina mahdollinen.
Kappale sai alkunsa, kun elämässäni tapahtui muutoksia ihmissuhde- ja työrintamalla, eivätkä asiat menneet niin kuin olisin halunnut. Tästä syntyi idea tehdä biisi siitä, miten on uskottava itseensä ja jatkettava eteenpäin. Ensi viikolla vietetään myös koulujen päättäjäisiä – arvosanat on saatu, toiset ovat päässeet jatko-opiskelemaan, toiset eivät. Koulunsa päättäneet voivat löytää myös kannustusta kappaleesta, Hokkanen avaa.
Single on ensimmäinen lohkaisu artistin myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta kolmannelta albumilta, joka kantaa nimeä Uusia kulmia. Hokkanen vastaa itse kappaleiden sävellyksistä, sanoituksista sekä tuotannosta. Lisäksi hän on soittanut kappaleelle sekä myös koko levylle kitarat ja syntikat.
Hokkanen on julkaissut aiemmin omakustannealbumit Kaupunki Hukkuu (2017) ja Lähellä (2020). Debyyttialbumilta lohkaistu single Mä liitelen soi ahkerasti Radio Kajauksen taajuuksilla. Uransa aikana Hokkanen on tehnyt yhteistyötä muun muassa tuottaja Jonas Olssonin sekä pianisti ja laulaja-lauluntekijä Laura Sippolan kanssa. Lisäksi Hokkanen on keikkailut soolona sekä eri kokoonpanoissa ympäri Suomea, muun muassa Anssi Kelan ja Waltteri Torikan lämppärinä.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.