40-vuotisjuhlaa viettävä Neljä Ruusua julkaisi uuden, kuudennentoista studioalbumin ”1000X”

Neljä Ruusua on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan; Ilkka Alanko (laulu, kitara), Petteri "Kode" Koistinen (kitara), Jari "Lade" Laakkonen (basso), Kari "Kämy" Kämäräinen (rummut).

Kotimaisen popmusiikin kestosuosikki Neljä Ruusua julkaisi uuden, kuudennentoista studioalbumin ”1000X”. Julkaisu käynnistää samalla yhtyeen 40-vuotisjuhlavuoden.
– 40 vuotta alkaa olla väistämätön tosiasia, pakko kai se on uskoa. Kaipa tässä on jotain opittukin. Silloin varhaisteineinä kun aloiteltiin, tuntui todella etäiseltä ajatella, että kolmekymppisenä oltaisiin edes hengissä. Nyt ollaan 50 ja rapiat, ja kaikki helvetin hyvässä iskussa. Onhan tää upeeta!, tunnelmoi bändin keulahahmo Ilkka Alanko.
”1000X” -albumi esittelee energisen ja elinvoimaisen yhtyeen, jonka vauhti ei ole hidastumassa. Maaliskuun lopussa alkava albumikiertue vie yhtyeen keikkapaikoille ympäri Suomen ja juhlavuoden loppua kohden tahti vain kiihtyy.
– Keväällä tehdään kaikki keikat mitkä ovat suinkin vallitsevissa olosuhteissa mahdollisia tehdä. Kesällä festivaalit ja kyläjuhlat, kaikenlaiset ihanat tapahtumat. Syksyllä syntymäpäiväkiertue asianmukaisine juhlallisuuksineen.
Neljä Ruusua on Joensuussa vuonna 1982 perustettu bändi, joka on julkaissut 16 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa, joita on myyty yhteensä yli 400 000 kappaletta. Streameja kappaleille on kertynyt suoratoistopalveluissa yli 30 miljoonaa.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.