Santa Cruzilta uusi biisi – Archie Cruz innoissaan tulevasta levystä ja keikasta legendaarisessa rock-pyhäkössä

"Upeaa kun maailma avautuu, ja pääsee taas vihdoin tekemään sitä mitä rakastaa, eli musiikkia ja rundaamista", sanoo Arzhie Cruz.

Paluuta valmisteleva Santa Cruz julkaisi uuden singlen ”Under The Gun” perjantaina 25.2. Kappale on ensimmäinen lohkaisu Santa Cruzin tulevalta albumilta ”The Return Of The Kings”. Sinkun on kirjoittanut bändin keulamies Archie Cruz, ja kaikki instrumentit ovat myös hänen soittamiaan.
Tällä hetkellä maailman striimatuimman sarjan HBO:n Peacemakerin soundtrackillä soiva Santa Cruz esiintyy uudella kokoonpanolla Los Angelesin legendaarisella Whisky A Go Go -klubilla 6.4.2022.
Yhtye on uudesta tulemisestaan liekeissä ja valmistautuu levyn julkaisuun sekä myöhemmin tänä vuonna tapahtuvaan kiertueeseen. ESPN-kanavalla, Mercedes Benz -mainoksessa ja Billboard-sijoitukseenkin yltänyt Santa Cruz on paluusta innoissaan kahden vuoden hiljaiselon jälkeen.
– En voisi kuvitella parempaa pelinavausta comebackille kuin Whisky A Go Go:n lava päämarkkina-alueellamme Yhdysvalloissa, jossa legendaarisia keikkoja ovat tehneet mm. The Doors, Mötley Crue ja Guns N’ Roses, kertoo keulahahmo Archie Cruz.
– Upeaa kun maailma avautuu, ja pääsee taas vihdoin tekemään sitä mitä rakastaa, eli musiikkia ja rundaamista. Uusi levy ja sinkku on myös musiikillisesti paluu juurille, ja luulen että fanit tulevat rakastamaan niitä. Pläräsin riffejä täynnä olevan iPhonen äänityskansion läpi ja valitsin niistä parhaat. Kirjoitin kappaleet Sonic Pump -studiolla valmiiksi, samalla kun työskentelin äänittäjä-miksaaja-co-producer Otto Halosen kanssa, jonka kanssa minulla klikkasi enemmän kuin hyvin. Vaihdoin takaisin vanhoihin suosikkityökaluihini, Gibson Les Pauleihin ja Marshalleihin, eli palasin studiossa perusasioiden äärelle ja tein juuri niin kuin lystää, enkä miettinyt sitä mitä ihmiset ”haluaisivat” kuulla. Luulen, että se välittyy sinkulta ja levyltä, Archie Cruz tuumii.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.