Lost Society solmi kansainvälisen levytyssopimuksen metallijätti Nuclear Blastin kanssa – palaa metallititaanin bändirosteriin

Lost Society porskuttaa eteenpäin kovalla höyryllä. Kuva: Jaakko Manninen

Lost Society, tuo Suomen metallibändien armoton energiapesäke ja ilopilleri, tekee paluun merkittävälle levy-yhtiölle. Laulaja-kitaristi Samy Elbannan kipparoima yhtye on jatkossa mukana Nuclear Blast -levymerkin muutenkin jo komeassa bändirosterissa.
Lost Societyn edellinen albumi No Absolution (2020) on kylvänyt kehuja ja ylistystä osakseen. Bändi on saanut kovalla työllä ja hurmoksellisilla keikoillaan taakseen melkoisen muhkean fanijoukon Suomessa ja ulkomailla. Niinpä Nuclear Blast halusi bändin takaisin siipiensä suojaan yhden levyn mittaisen tauon jälkeen ja Lost Society solmi paluudiilin manageritiiminsä Kristen Mulderigin ja Jouni Markkasen avustuksella.
– Tähän mennessä meidän vahvimman albumin julkaisun jälkeen olemme todella fiiliksissä, kun voimme kertoa paluusta maailman isoimmalle metallimusiikin levymerkille, Samy Elbanna hehkuttaa levy-yhtiön englanninkielisessä tiedotteessa.
– Mennyt vuosi on koostunut uusien biisien tekemisestä ja Lost Societyn musiikin särmäämisestä. Emme voi odottaa, että pääsemme toteuttamaan tulevaisuuden massiivisia suunnitelmia hevimusiikin titaanien kanssa. Lost Societyn uusi luku käynnistyy nyt. Olkaa valmiita!
Jyväskylästä kotoisin oleva yhtye on julkaissut tähän mennessä neljä albumia ja lisää mättöä on siis luvassa tulevaisuudessa. Studion hämärä kutsuu tiedotteen mukaan yhtyettä jo syksyllä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.