Santa Cruz -yhtyeen single sekä video Moonchild on julkaistu tänään

Pari vaiherikasta vuotta on takana, mutta nyt Santa Cruz -yhtyeen suunta on selkeä ja keulakuva Archie Cruz on innoissaan tulevasta. ”Tämä on mulle ja bändille uusi alku, teen uutta musaa ihan innolla ja tuntuu siltä, että kaikki mahdollisuudet on auki. Olen kovemmassa tikissä kuin ikinä ja olen vakuuttunut siitä että, Santa Cruz tulee jatkamaan tarinaansa isommin ja nälkäisemmin kuin koskaan!” Archie kertoo.
Uusi single Moonchild on kirjoitettu yhteistyössä In Flamesin ex-managerin, Andreas Werlingin kanssa Göteborgissa loppuvuodesta 2020. Biisi kumartaa soundeiltaan 70-luvun bändeille kuten Led Zeppelin, Black Sabbath, Jet ja The Strokes sykkien samalla modernilla otteella eteenpäin.
Suomen Lapissa kuvattu, Ville Juurikkalan ohjaama, musiikkivideo Moonchild julkaistiin myös tänään. ”Videolle lähdettiin hakemaan ohjaaja Juurikkalan kanssa Levin tuntureilta Lapin taikaa 50-luvun kulttiklassikkoelokuvan Valkoinen peura -hengessä, jossa onnistuttiin mielestäni loistavasti. Musta on hieno lisä, että elokuvassa pääosaa näyttelee kaukainen sukulaiseni Mirjami Kuosmanen, Archie summaa.
Vuonna 2007 Helsingissä perustettu Santa Cruz on noussut vuosien ahkeralla työllä yhdeksi Suomen suosituimmista rock-yhtyeistä, saaden myös jalansijaa kansainvälisillä markkinoilla. Yhtye on julkaissut neljä albumia, saanut kaksi Emma-ehdokkuutta ja keikkaillut mm. Bon Jovin, AC/DC:n, Scorpionsin ja Motörheadin kanssa. Edellinen pitkäsoitto Katharsis (2019) oli yhtyeen ensimmäinen Billboard-listalle noussut albumi.
Santa Cruzin seuraava single julkaistaan maaliskuussa ja albumi on luvassa syksyllä 2021.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.