Jessi Frey laittoi Tina Turnerin Mad Max -leffan megahitin uusiksi We Don’t Need Another Hero -video jatkaa alkuperäisen biisin henkeä

Vastikään yhdessä Turmion Kätilöiden MC Raaka Peen kanssa Bloodsport-biisin julkaissut Jessi Frey jatkaa lainamaistiaisten parissa. Nyt vuorossa on uusi slowariversio Tina Turnerin jättimäinen hitti We Don’t Need Another Hero, joka tuli tutuksi Mad Max -elokuvan tunnussävelmänä. Myös tämä biisi tulee olemaan mukana 25. helmikuuta julkaistavalla jyhkeällä Warrior-albumilla.
– Olen pitkään halunnut päivittää tämän kasarihelmen nykypäivään ja muokata siitä elämää suuremman slovarin. Sen post-apokalyptinen tunnelma ja suuret olkatoppaukset sopivat hienosti Warrior-levyn teemaan, joten oli selvää että tämä cover-biisi piti saada mukaan tälle levylle, Jessi kertoo.
Biisiin kuvattiin myös Scott Chalmers tekemä musiikkivideo, jossa Jessi seikkailee kuin toisessa todellisuudessa myös elokuvan teemoista muistuttavassa asussa.
Vuonna 2019 Villainess-soolodebyyttialbuminsa julkaissut Jessi Frey vakuutti niin fanit kuin kriitikot päätyen sijalle seitsemän fyysisten albumien listalla sekä keräten mainioita arvioita. Warrior on askel entistä rujompaan ilmaisuun. Kaikki kansainväliset kriteerit täyttävällä albumilla on kaikuja myös Velcran tunnelmista.
– Mulle industrial-musiikki on ollut se perusta, jonka pohjalta olen aina tehnyt musiikkia. Halusin että tämä levy soundaa nimenomaan vanhan koulun klassiselta industrialilta, kuten Nine Inch Nails, Skinny Puppy ja KMFDM. Tämä albumi rokkaa ja tanssittaa, mikä onkin se paras yhdistelmä.”
Jessi Frey suuntaa Warriors-levyn myötä myös keikoille, jotka päivittyvät Jessin Facebook-sivuille.
Tilaa Warrior jo ennakkoon Levykauppa Äxästä!

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.