Teksti-TV 666 julkaisee esikoisalbuminsa perjantaina

Teksti-TV 666:n debyyttialbumi Aidattu tulevaisuus julkaistaan perjantaina.

Svart Records julkaisee Teksti-TV 666:n debyyttialbumin Aidattu tulevaisuus perjantaina. Vaikeasti kategorioitava yhtye, jota on määritelty niin kenkiin tuijottelevaksi kraut-punkiksi kuin psykedeelisen rockin Popedaksiksin, on tätä ennen julkaissut kolmen EP:n sarjan, joista Svart julkaisi vuonna 2016 kokoelman nimellä 1,2,3.
Albumi Aidattu tulevaisuus on viiden biisin mittainen matka äärimmäisten kitaravallien ja yhteislaulukertosäkeiden maailmaan. Yhtye ei itse näe musiikillisessa kaaressa suurempaa muutosta, vaan debyyttialbumi on luonnollinen jatke EP-sarjassa aloitetulle työlle.
Ainoaksi poikkeukseksi voisi mainita virallisen kokoonpanon typistymisen yhdellä kitaristilla kuuteen henkeen, mutta käytännössä lavalla saattaa edelleen olla ennalta-arvaamaton määrä kuusikielisen soittajia.
Yhtye nähdään levyjulkaisun koettaessa lukuisilla keikoilla ympäri maan, joista ensimmäinen on 19.9. Espoon Sellosalissa. Teksti-TV 666 nähdään konsertoimassa syksyn aikana muiden muassa Kouvolassa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Helsingissä ja Turussa.

Osta Aidattu tulevaisuus- levy Svart Recordsin nettikaupasta

TEKSTI-TV 666 KEIKALLA

19.9. Sellosali, Espoo
21.9. Ykän Pub, Oulu
22.9. Henrys Pub, Kuopio
5.10. Vastavirta, Tampere
6.10. Suisto, Hämeenlinna
12.10. Tirra, Lahti
13.10. Musta Kynnys, Jyväskylä
20.10. Kulttuuritalo, Helsinki
26.10. Dynamo, Turku
27.10. BarQ, Kouvola

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.