Kaija Koo teki anthemin elämän ainutkertaisuudesta

Kaija Koolta saadaan odotettua uutta musiikkia, kun menevä anthem Hullut päivät julkaistaan 14. elokuuta. Menneisiin hyviin päiviin ja muistoihin kaipaava kappale muistuttaa artistin itsensä mukaan siitä, että elämä on tässä ja nyt.
– Toivottavasti uusi kappaleeni pysäyttää miettimään elämän ainutkertaisuutta. Muistathan biisin, jota kuuntelit joskus rakastuneena tai kun sinulla oli elämäsi hauskimmat bileet? Laita se soimaan – ja olet hetkessä samoissa fiiliksissä. Sisälläsi on tulivuori täynnä rakkautta, iloa, riehakkuutta, liikutustakin. Päällä on vain pieni pölykerros. Ravista se pois ja olet kuin uudesti syntynyt. Kiitos biisinkirjoittajat Tiina Vainikainen ja Atso Soivio, että näette meidän kaipaavien sielujen syvyyksiin ja autatte kohti uutta riemukasta valoa, Kaija Koo kiittelee.
Kaija Koon edellinen single Onnellinen loppu julkaistiin tammikuussa ja se nousi kevään aikana maamme toiseksi soitetuimmaksi radiokappaleeksi. Kappaleesta tuli monelle korona-ajan voimabiisi.
Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.