Anna Inginmaan tunnelmallinen debyyttilevy julkaistaan tänään

Tummaääniseltä jazzlaulaja Anna Inginmaalta julkaistaan tänään tunnelmallinen ja autenttinen debyyttialbumi.
Artistin nimeä kantavalla levyllä kuullaan Inginmaan sävellyksiä ja tekstejä sekä myös Seppo Kantosen sävellyksiä Timo Kiiskisen sanoituksilla, joita siivittää taidokkaan kokoonpanon musiikillinen synergia.
– Halusin tehdä hienojen tekijöiden kanssa riisutun ja autenttisen levyn, jossa päästän moninaisen minuuteni vapaasti valloilleen. Meissä jokaisessa asuu väenpaljous, enkä halunnut rajata itseäni artistina tällä levyllä. Se tekee tästä henkilökohtaisen ja rohkean kokonaisuuden, kertoo Inginmaa tulevasta albumista.
Anna Inginmaa nousi yleisön tietoisuuteen muutama vuosi sitten kriitikoiden ylistämältä Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen -levyltä. Omaleimainen Inginmaa tekee suomenkielistä, lyyristä vokaalijazzia, jossa yhdistyy herkkyys sekä raaka ja sielukas tulkinta. Tuleva albumi julkaistaan diginä, cd:nä ja LP:nä ja sen julkaisee Stupido Records.
Anna Inginmaa –albumin Korjaamon julkaisukeikka ja kevään kiertue valitettavasti siirtyy. Uusia päivämääriä sovitaan parhaillaan ja niistä tiedotetaan myöhemmin. Levynjulkaisukonsertti nähdään kuitenkin livestreamina 1.4.  klo 21.00. Paikkana on upea Kokoteatteri ja keikka tehdään yhteistyössä  Eleventin kanssa (www.eleventlive.fi). Myös Kangasala-talossa järjestetään livestream-konsertti 2.4. klo 17.00. Konsertti järjestetään ilman yleisöä ja se välitetään katsojille Kangasalan kaupungin YouTube-tilin kautta.
LIVESTREAM-KONSERTIT:
1.4. klo 21.00, lähetys Kokoteatterista
2.4. klo 17.00, lähetys Kangasala-talosta
Tällä hetkellä tiedossa olevat keikat:
17.6. Juttutupa, Helsinki
7.8. Kaupunkijazz, Ylöjärvi
24.9. Wille, Äänekoski
25.9. Ilosaari Jazz Festival (Kerubi), Joensuu
21.11. Kulttuuritehdas Vernissa,  Vantaa
Kokoonpanossa:
Anna Inginmaa – laulu
Arto Ikävalko – piano
Joonas Tuuri – kontrabasso
Mikko Karjalainen – trumpetti
Ville Luukkonen  – rummut

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.