Minttu sekä Ville vie kuulijansa suhteen seuraavalle tasolle: – ”Ilman riskejä elämä olisi vain tasaista suoraa maantietä”

Perjantaina julkaistavan, raikkaan Hulluna suhun -pop-singlen sekä sen visuaalisesti vahvan musiikkivideon kautta Minttu sekä Ville vie kuulijansa ensisuudelmasta seuraavalle tasolle – siinä missä aiempi Joo-single käsitteli puolestaan ensisuudelmaa edeltävää hetkeä. Duo koostuu kahdesta ammattimuusikosta; siinä vaikuttavat musikaaliartisti Ulriikka Heikinheimo sekä Tracedawn-yhtyeestäkin tuttu metallimies Tuomas Yli-Jaskari. Minttu sekä Villen debyyttialbumi julkaistaan ensi vuonna.
– Ihastuminen on erittäin luova tila!, Heikinheimo tuumaa.
Uusi kappale käsittelee ihastumisen tunnetta ja myös siihen liittyviä riskejä.
– Vaatii rohkeutta ja riskinottoa päästää toinen ihminen lähelle ja avata sydän jollekin, jota ei vielä kunnolla tunne. Mutta ilman riskejä elämä olisi vain tasaista suoraa maantietä ilman yhden yhtä puuta, mutkaa tai sivupolkua. – Ihastuminen voi kaikessa ihanuudessaan ja oksitosiini-höyryissään olla myös erittäin vaivaannuttavaa, ihastumista kun ei voi manipuloida. Mutta se mihin voi vaikuttaa on se, miten tunnetta käsittelee. Yksi kertoo asian suoraan ihastuksen kohteelle, toinen kirjoittaa kirjan, kolmas runon ja neljäs laulun.
Uuden kappaleen helposti tarttuvasta kertosäkeestä ja melodisesti rikkaista säkeistöistä välittyy positiivinen ja toiveikas tunnelma.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.