Alma Sipilä äänitti levyn Nashvillessä, tammikuussa julkaistava uutuuslevy kuullostaa todella hyvältä – tutustu artistiin Olohuonekeikoilla

Laulaja-lauluntekijä Alma Sipilän sielukas Silti-albumi on saanut uuden julkaisupäivän. Nashvillessa paikallisten huipputekijöiden kanssa äänitetty kakkoslevy näkee päivänvalon 24. tammikuuta 2020, mutta jo ennen tätä luvassa on vielä maistiaisia sekä mahdollisuus nähdä Alma Sipilä intiimeillä Olohuonekeikoilla. Takahuone.fi pääsi tutustumaan Alma Sipilän uutuuslevyyn ennakolta ja meininki kuullosti todella hyvältä. Kannattaa mennä katsomaan Alma Sipilää livenä.  Tällä viikolla Olohuonekeikat jatkuvat poikkeuksellisesti kaikille avoimissa paikoissa, eivät olohuoneissa, perjantaina 29.1i Mökkigalleria, Kaarina ja lauantaina 30.11.2019 keikkapaikkana on SYLI-keskus Tampereella.
Syksyllä 2017 laulaja-lauluntekijä Alma Sipilä kyllästyi baarien ja ravintoloiden hämäriin nurkkauksiin, jukeboksin kanssa kilpailemiseen ja siihen miten teksteiltään ihmisen elämää läheltä ja pinnan altakin käsittelevät laulut tuntuivat olevan aina olevan vähän väärässä paikassa väärään aikaan. 
– Laulut voisivat antaa niin paljon tätä enemmän. Tahdoin löytää tavan jakaa musiikkia paikassa, jossa yleisö saisi aidosti laskeutua kuuntelemaan, jossa laulujen teemojen kohtaamiselle yhdessä olisi tilaa ja rauhaa, Alma Sipilä kertoo.
Hän laittoi ajatuksestaan viestin yleisölleen, joka oli yhtälailla valmis kokeilemaan uutta, ja syksyn pimetessä Alma pakkasi soittimensa ja lähti kiertämään olohuoneita ympäri Suomea. Konsertteja on nyt toteutunut yli 35, yli 15 eri paikkakunnalla.
Olohuonekonserteissa Alma, toiseltaan ammatiltaan psykologi, sitoo laulut yhteen näiden teemoista kimpoavilla tarinoilla ja pohdinnoilla, ja illasta syntyy kokonaisuus, joka on ”vähän enemmän kuin vain musiikkia”. Se on kohtaamista, jakamista, tämän elämän ihmettelemistä yhdessä. 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.