Uusi festivaali Hämeenlinnaan – esiintymässä muun muassa Danny sekä Matti ja Teppo

Ei muuta kuin ikiliikkuja Dannya katsomaan Hämeenlinnaan.

Aikuisille festivaalikävijöille suunniteltu uusi kaksipäiväinen tapahtuma Iskelmäpuisto järjestetään ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Hämeenlinnan Linnanpuistoon 5.-6. elokuuta kohoavan tapahtuman kattausta on valoitettu tänään, ja lista on komeaa luettavaa: Mukana ovat muun muassa Neljä Ruusua, Arttu Wiskari, Laura Voutilainen, Danny, J. Karjalainen, Erika Vikman, Elastinen, Antti Ketonen, Reino Nordin, Antti Tuisku, Ellinoora, Teflon Brothers, Matti ja Teppo, Diandra, ABREU, Suvi Teräsniska ja Arja Koriseva.
Tapahtuman järjestää Loud N’ Live Promotions, joka toimi myös Wanaja Festivalin järjestäjänä aina vuoteen 2016.
– Kun Wanaja Festival myytiin, silloin päätimme, että joskus vielä tulemme järjestämään kesätapahtuman Hämeenlinnaan ja Linnanpuistoon, joka on yksi hienoimpia festivaalipuistoja koko Suomessa. Uskon tähän aikuisille tehtyyn festivaaliin kaikkine hyvine palveluineen heti sen ensimmäisenä vuotena, kertoo promoottori Kalle Keskinen.
Tapahtuman toinen promoottori Mikko Hansson on tehnyt juuri paluumuuton kotikonnuilleen Hämeenlinnaan lähes 20 vuoden pääkaupungissa asumisen jälkeen.
– Muistan hyvin kun muun muassa Manic Street Preachersin laulaja ja miksaaja astuivat Wanaja Festivalilla ulos autosta. Miksaaja tarttui (James Dean) Bradfieldiä olkapäästä ja osoitti vain hämmästyksissään linnaa. ’Holy shit, what a place’, Bradfield sanoi.
– Liuta kotimaisia artisteja ovat myös olleet miljööstä ihmeissään, muutamat jopa herkistyneet.
Iskelmäpuiston early bird -liput tulevat myyntiin viikon päästä keskiviikkona, 23. helmikuuta kello 9 Ticketmasterissa sekä Tiketissä.
Edullisimmat kaksipäiväiset liput ovat myynnissä kahden viikon ajan.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.