Irinan Haluun olla yksin näki päivänvalon: – ”Rakastan tätä levyä ja kokonaisuutta”

Jo toistakymmentä vuotta suosituimpien suomalaisartistien joukkoon kuulunut Irina julkaisee kahdeksannen studioalbuminsa Haluun olla yksin perjantaina 12.helmikuuta 2021.
Levyn julkaisua on pohjustettu kolmella singlellä. Ensimmäinen sinkku ja levyn nimikappale Haluun olla yksin julkaistiin keväällä 2019, Rankka päivä alkuvuodesta 2020, sekä bändikaveri Antti Pitkäjärven kanssa tehty upea duetto En meistä meitä saa viime lokakuussa. Kaikki julkaistut singlet ovat olleet isoja radiohittejä, ja Haluun olla yksin vietti radiolistan ykkösenä peräti yhdeksän viikkoa ja on saavuttanut toistaiseksi reippaasti yli 10 000 soittokertaa radioissa. Kappale on ylittänyt myös platinarajan.
– Haluun olla yksin näkee vihdoin päivänvalon. Ihanaa! Uudella levyllä kappaleiden tekijäkaarti on laajempi, kuin aikaisemmin. Tuntui hyvälle ja tärkeälle tehdä yhteistyötä itselleni uusien ihmisten kanssa jo tutuksi käyneiden luottoihmisten ohella. Tuotannosta vastasi tällä kertaa kitaristini Miika Colliander, joka ymmärsi tarkalleen mitä hain ja halusin, ehkä jopa paremmin, kuin osasin ajatuksiani hänelle edes sanoittaa” Irina kertoo.
 – Rakastan tätä levyä ja kokonaisuutta ja haluaisin päästä tätä sisällä kuplivaa rakkautta ja riemua livenäkin jakamaan ympäri ämpäri. Mutta koska en pääse näin tekemään huikin ainoastaan, että halusitpa sitten olla yksin, kaksin tai porukoissa niin et ole ajatustesi kanssa yksin, Irina jatkaa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.