Lähde yöajelulle Brother Firetriben kanssa – Katso uusi tunnelmallinen musiikkivideo

Hard rock -yhtye Brother Firetribe julistaa kesän avatuksi esittelemällä jälleen uutta materiaalia syyskuussa ilmestyvältä Feel The Burn -levyltään! Kesäöiseen ajeluun täydellisesti istuva kappale Night Drive on nyt kuunneltavissa kaikissa suoratoistopalveluissa.
– Night Driven tunnelma vie Brother Firetriben aivan uusille vesille. Kappale on hyvin voimakas, lähes elokuvamainen, ja siihen pyrimmekin jo heti demotusvaiheessa. Kappale kertoo miehestä, joka ajaa joka yö pimeyteen päästäkseen eroon menneisyyden haamuista. Kappaleen dramatiikka kasvaa loppua kohden, ja tämä onkin meistä täydellinen ajelubiisi. Muistakaa varoa sakkoja!, laulaja Pekka Heino virnistää.
Uusi kappale toimii parhaiten tietenkin autossa, mutta mikäli menopeli puuttuu alta, ajohaluja voi tyydyttää Night Driven makealla musiikkivideolla, jossa kruisailuun käytetään harvinaista Plymouth AAR ’Cudaa vuodelta 1970 – näitä Fast & Furious -elokuvistakin tuttuja autoja on olemassa koko maailmassa vain 2 000 kappaletta, ja Suomesta niitä löytyy ainoastaan kahden yksilön verran. Elokuvamaisen musiikkivideon on ohjannut Ville Juurikkala.
– Videon tekeminen oli todella siistiä. Sain ajaa aivan mahtavalla autolla koko yön ja vain nauttia hetkestä. Tiesin jo heti ratin taakse istuttuani, että videosta tulee loistava, sillä auto itse piti siitä kyllä huolen! Lopputulos on paras mahdollinen yhdistelmä ääntä ja kuvaa: molemmat tukevat toisiaan täydellisesti. Videon tunnelma on tarkoituksella hieman salaperäinen, ja ideana onkin, että jatkoa vielä seuraa, Heino vihjailee.
Brother Firetriben viides levy nimeltä Feel The Burn julkaistaan 18. syyskuuta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.