Temple Ballsille levydiili ulkomailta – katso hard rock -yhtyeen uusi musiikkivideo

Oululainen Temple Balls on niittänyt mainetta vauhdikkaana hard rock -bändinä, joka on keikkaillut runsain mitoin Euroopassa ja Japanissa asti ja lämmittänyt lauteita muun muassa Sonata Arcticalle, Queenille, Deep Purplelle ja Uriah Heepille. Yhtyeen kova työ on huomattu ulkomailla asti – esimerkiksi japanilaisen Burrn!-musiikkilehden lukijat äänestivät bändin Brightest Hope -kategoriassa toiseksi – ja nyt italialainen Frontiers Music Srl -levy-yhtiö on kiinnittänyt bändin talliinsa. Tulevan pitkäsoiton ensimmäinen single Thunder From The North on nyt julkaistu.
– Thunder From The North on sekoitus pohjoisen tulikiveä, kananlihaa nostattavaa seerumia sekä oiva soundtrack vaikkapa pullotettuun rokkarin intohimoon. Biisi kertoo käytännössä siitä, mitä on soittaa bändissä nimeltä Temple Balls. Halusimme valita tämän ensimmäiseksi sinkuksi, koska tämä biisi vetää turpaan!, yhtye kuvailee.
Rokkareiden kolmas albumi Pyromide julkaistaan 16. huhtikuuta, ja sen on tuottanut jälleen legendaarisesta H.E.A.T.-yhtyeestä tuttu Jona Tee.
– On ollut ilo työskennellä Temple Ballsin kaikkien albumeiden parissa. Pyromide on heavy metal -klassikko ja bändin vahvin albumi, Tee hehkuttaa ja lisää: ”Nämä tyypit todella elävät ja hengittävät heavy metallia.”
Thunder From The North -kappaleen musiikkivideo herättelee rokkaamaan talven keskellä.
– Videossa haluttiin vaihteeksi näyttää ihmisille maisemaa, jollaisessa oikeasti asumme. Saattaahan tuommoiset kinokset olla jollekin vaikka eksoottisia, mutta jos ei eksoottisia, niin onhan nuo nyt vitun hienoja”, bändi toteaa Mikko Pohjolan tuottamasta videosta.
Syksyllä Temple Balls nähdään lokakuussa alkavalla Euroopan-kiertueella H.E.A.T.:in ja Reachin seurassa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.