Popedan rumpalin Lacu Lahtisen omalta Transworld Identity -yhtyeeltä single – I’m Such A Liar-biisi potkii upeasti

Yksi maailman parhaista rock-rumpaleista Lacu Lahtinen kuvassa toisena vasemmalta.

Popedan ja myös aiemmin Hanoi Rocksin rumpalina kannuksensa ansainnut Lacu Lahtinen on viritellyt Popedan ohessa kaikessa rauhassa oman Transworld Identity -yhtyeensä materiaalia. Lacun bändi on julkaissut kaikilta alustoilta löytyvän jykevän I’m Such A Liar –singlen, joka enteilee vielä tänä vuonna julkaistavaa albumia.
Yhtyeen riveistä löytyy upea kaarti pitkän linjan tamperelaisia tekijöitä, jotka ovat soittaneet muun muassa Michael Monroen, Graham Bonnettin ja Joe Lynn Turnerin sekä Dave Lindholmin ja Pate Mustajärven soolobändeissä. Mielenkiintoiseksi Lahtisen johtaman projektin tekee se, että siinä laulaa Lahtisen vaimo Rachael Lahtinen.
– Kun Popeda on nykyisin pitkään lomilla, piti keksiä jotain tekemistä ja päätettiin perustaa bändi. Laulajakin löytyi läheltäLahtinen naurahtaa.
I’m Such A Liar -singlen on säveltänyt Jukka ”Riitis” Riitaluoma, jonka käsialaa on myös esimerkiksi hienon uuden tulemisen tehnyt ikivihreä Katujen Kuningatar -hitti.
– Kappale on lähinnä sitä musiikkityyliä mitä itse halutaan soittaa ja mistä tykätään eli melodista rokkia tiukalla poljennolla, Lacu toteaa ja jatkaa: – Pitkästä aikaa tuli sellainen fiilis, että pakko tehdä jotain uutta musaa, joten ensin rakennettiin treenikämppä ja studio ja sitten tehtiin levy!
Transworld Identity on nähty jo Englannissakin asti Brother Firetriben lämmittelijänä, ja yhtyeen keikat jatkuvat toden teolla syksyllä.

Transworld Identity – T-I.D. on:

Mila Bosa: Laulu
Lamppari Lamminsivu: Kitara
Mikko Lahtonen: Kitara
Klaus-Erik Wirzenius: Basso
Junnu Kinnunen: Koskettimet
Lacu Lahtinen: Rummut

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.