Suomimetallia soittava Metalli Inc. tänään nettikeikalla: – ”Keikkanälkä on kova emmekä malta odottaa että päästään soittamaan livenä”

Metalli Inc. tarjoilee illan metallipläjäyksen. Kuva: Janne Kari

Viime syksynä esikoisalbuminsa ”Raskas taakka” julkaissut Metalli Inc. esiintyy ensimmäisellä keikallaan verkossa lauantaina 27.3.2021 klo 21. Bändi lähestyi Takahuone.fi:n toimitusta keikan tiimoilta ja toiveissa on, että mahdollisimman moni silmäpari virittäytyy metallihurmokseen kotisohvillaan.
– Kun perustettiin bändi vuonna 2020 keikkarintamalla oli ja on edelleen valitettavasti aika hiljaista. Haluamme tämän minikeikan myötä tarjota faneille edes jotain mihin tarttua. Keikkanälkä on kova emmekä malta odottaa että päästään soittamaan livenä, silloin Jaska haisee ja banjot soi, kertoo kitaristilaulaja Jari Alhanen.
Yhtyettä voi halutessaan tukea joko valitsemalla erilaisista supporttilipuista Tictedistä tai tippaamalla suoraan MobilePay -sovelluksella numeroon +358 41 494 2313. Kaikkien tukijoiden kesken arvotaan Raskas taakka -albumi nimmareilla toimitettuna.
Suomimetallia soittavaa yhtyettä pääsee katsomaan ilmaiseksi yhtyeen Youtubekanavalla.

 

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.