Likaiset Pikkarit-bändi ei turhia kainostele: – ”Yhtä näyttävää bändiä kuin me tulee nykyään huolestuttavan harvoin vastaan!”

Helsinkiläinen Likaiset Pikkarit-bändi lähestyi Takahuone.fi:n toimitusta juttuehdotuksella: Nyt on perustettu kova bändi, joka on tehnyt varsin rempseän musavideon ”Ou jee tää kusee”-nimisestä biisistä, Ja tavoitteetkin ovat yhtyeellä kovat. Bändi unelmoi omista roudareista ja keikkamyyjästä ja meinaa vielä kivuta isoille keikkalavoille. Yksi selkeä tavoite on päästä mukaan Raumanmeren Juhannus -festareille 2024.
Ok, tämähän kuulostaa hyvältä suunnitelmalta.
Mitä teille kuuluu?
– Pikkareilla pyyhkii oikein hyvin. Alkuvuodesta päivitettiin kitaristi ja sen jälkeen ollaan juostu treeniksellä hiomassa uutta settiä ja materiaalia kuntoon kesän keikkoja varten. Viime viikolla julkaistiin meidän toinen musiikkivideo ja soitettiin ensimmäinen keikka uudella kokoonpanolla Tampereella. Onneksi kesällä pääsee soittamaan enemmänkin eri paikoissa ympäri Suomea, kertoo bändin rumpali Rike.
– Pikkarit aloitti siis vuonna 2016 meidän laulaja-kitaristin Nipen ja mun punk-duona, keikoille värvättiin totta kai toinen kitaristi ja basisti jotka vakinaistettiin myös aika nopeasti. Siitä meidän musa onkin lähtenyt rokimpaan suuntaan, ihan hyvä ettei olla liian tarkasti missään lokerossa, selventää Rike.
Mitkä teidän tavoitteet on?
– Tavoitteena meillä on nää klassiset jutut; Isommat keikkapaikat, oma levy ja et joku perhana hoitaisi meidän puolesta keikkamyynnin ja roudauksen! Mut esimerkiksi Raumanmeren Juhannus 2024 voisi olla ihan realistinen tavoite johon pyrkiä, kitaristi Honkasalo paaluttaa.
Onko teidän bändin tyyliselle musiikille kysyntää?
– Rock- ja punkbändejä löytyy vielä ihan hyvin joka paikasta mutta yhtä näyttävää bändiä kuin me tulee nykyään huolestuttavan harvoin vastaan!, Honkasalo heittää.
– Me tykätään panostaa meidän visuaaliseen ulosantiin yhtä paljon kuin musiikkiin. Erityisesti me ollaan mieltyneitä glitteriin ja tunnustaudutaan sen suurkuluttajiksi. Lavaesiintymisen pitää olla aina myös energistä ja hauskanpidon näkyä, livebändihän me myös ollaan. Hyvän bändin määrittelee silti hyvät biisit, ja me uskotaan kyllä 100% meidän materiaaliin, Honkasalo sanoo.
Selvä homma, onnea matkaan ja kiitos kommenteista Likaiset Pikkarit! Tuossa alla sitten tuore musavideo bändiltä, olkaa hyvät!

Tsekkaa Likaiset Pikkarit keikalla:

15.6. Rumalintuklubi Vol. 6, Kerava
13.7. Cactus, Helsinki
19.7. Syynirock, Oulu
20.7. Rockbar & Grill 82, Kemi

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.